Αθλητικα

Φιλικό του Αστέρα στη Σπάρτη!

Ο Αστέρας προγραμμάτισε ακόμη ένα φιλικό, με το δεδομένο ότι δεν υπάρχει αγωνιστική δράση ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο (3-4/9). Η ομάδα του Μάκη Χάβου θα αντιμετωπίσει τη Σπάρτη εκτός έδρας.

 

Φιλικό τεστ με μια ομάδα που ανέβηκε φέτος στην Football League και έχει πολλές φιλοδοξίες και για τη νέα σεζόν θα δώσει ο Αστέρας. Ο αγώνας με την ΑΕ Σπάρτη θα διεξαχθεί την Κυριακή (4/9) στις 17:30 στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης. 

Αναλυτικά η ενημέρωση από το site της Σπάρτης: 

"Ακόμη ένα δυνατό τεστ για την ομάδα της ΑΕ Σπάρτη, καθώς την Κυριακή (4/9) θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης σε φιλικό αγώνα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας που πραγματοποιεί, εν όψει της συμμετοχής της στη Football League και το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης με ώρα έναρξης 17:30.

Η γενική είσοδος για την φιλική αναμέτρηση έχει οριστεί στα 10€ και η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει την Κυριακή από το εκδοτήριο του Δημοτικού Σταδίου, το οποίο θα ανοίξει στις 16:00.

Η διοίκηση της ΠΑΕ υπενθυμίζει πως τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2016-2017 ισχύουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

Οι κάτοχοι των νέων εισιτηρίων διαρκείας θα εισέρχονται με ονομαστική λίστα, που θα βρίσκεται στην πλαϊνή είσοδο του Δημοτικού Σταδίου Σπάρτης, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.