Αθλητικα

Ενας 25άρης με φιλοδοξίες, φρεσκάδα, ενθουσιασμό!

Αν το πρωτάθλημα είχε ξεκινήσει, πιθανότατα δεν θα βλέπαμε πολύ διαφορετικές επιλογές από τον Μάκη Χάβο στην επιλογή της 11άδας, σε σχέση με το βασικό σχήμα που είδαμε στο φιλικό με τον Ατρόμητο. Ισως μάλιστα, να βλέπαμε ακριβώς τους συγκεκριμένους 11...

 

Ο Αστέρας παρουσίασε κόντρα στον Ατρόμητο μία πολύ φρέσκια ομάδα. Αυτό δεν είναι κάτι που αποδεικνύει μόνο η αγωνιστική του συμπεριφορά. Δηλαδή, το πολύ τρέξιμο, η μεγάλη πίεση, οι αντοχές των ποδοσφαιριστών του. Είναι κάτι που φαίνεται και με ηλικιακά κριτήρια. 

 

Αν, λοιπόν, ο Αστέρας έπαιζε όντως με αυτή την 11άδα τους επίσημους αγώνες του στο πρωτάθλημα, θα είχε παρουσιάσει μία 11άδα στην οποία κανένας ποδοσφαιριστής δεν θα είχε "πατήσει" τα πρώτα άντα. Ολοι τους είναι κάτω από 30 ετών. Συνολικά μάλιστα, ο μέσος όρος ηλικίας είναι πολύ χαμηλός, ίσως από τους πιο χαμηλούς ομάδων της Super League. 

 

Για προσέξτε ηλικίες: 

Αθανασιάδης: ετών 23

Μπέρτος: ετών 26 

Γιαννούλης: ετών 29

Σεφί: ετών 22

Κουρμπέλης: ετών 23

Τσουκαλάς: ετών 28

Δημούτσος: ετών 28

Καλτσάς: ετών 26

Μάσα: ετών 29

Τσιλιανίδης: ετών 22

Ιωαννίδης: ετών 22

 

Μέσος όρος ηλικίας των έντεκα που ξεκίνησαν το φιλικό με τον Ατρόμητος μόλις 25,2 ετών. Ενας Αστέρας 25άρης, άρα με φιλοδοξίες, κίνητρο, φρεσκάδα, ενθουσιασμό, ταλέντο. Στοιχεία που προσφέρει η ηλικία των 25. Και ασφαλώς, το νεαρό του μέσου όρου ηλικίας διατηρείται και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ήρθαν από τον πάγκο και στο φιλικό με τον Ατρόμητο. 

 

Ο Αστέρας έχει ανανεώσει την ομάδα του, έχει βάλει νέα στοιχεία στη φιλοσοφία της ομάδας που έχει δημιουργήσει και μένει να δούμε τα αποτελέσματα όταν η σεζόν αρχίσει και επίσημα. Τα δείγματα πάντως, είναι θετικά.

 

Για την πλήρη αθλητική σας ενημέρωση επισκεφτείτε το www.arcadiasports.grwww.arcadiasports.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.