Αθλητικα

Τι 30, τι 40... και τι 20κάτι!

Στο arcadiasports.gr διαβάσατε για τον μέσο όρο ηλικίας της 11άδας του Αστέρα στο φιλικό με τον Ατρόμητο. Μόλις 25,2 ετών. Πάντα, όμως, υπάρχει και... πιο κάτω. Αν πρόκειται για ηλικία, είναι βέβαια για καλό!

 

Ο Αστέρας φέτος με την ομάδα που δημιούργησε έδωσε αρκετά δείγματα της φιλοσοφίας που θέλει να εφαρμόσει. Ανάμεσα, λοιπόν, στις παραμέτρους που αποδεικνύεται πως είχε ως βάση, ήταν να δημιουργήσει μια νέα ομάδα. Και είναι ξεκάθαρο πως το έχει πετύχει. 

Ο αριθμός του ρόστερ είναι 30. Τόσοι είναι οι ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του ο Μάκης Χάβος. Αλλά αν σε αυτό το ρόστερ ψάχνουμε για... 30, δηλαδή για 30άρηδες, θα βρούμε ελάχιστους. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι δύο μεγαλύτεροι, είναι μόλις 31 ετών. Ο Ιγκλέσιας και ο Χαμντανί. Αλλά κι αυτούς δεν τους έχουν πάρει δα τα χρόνια, στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία είναι με βάση την εμπειρία που προσφέρουν. 

Στα 30 βρίσκονται ακόμη τρεις, Κοσίτσκι, Τσάβες και Νίκο, με τον τελευταίο μάλιστα να μην τα έχει καν "πατήσει" (τον Νοέμβριο έχει γενέθλια). Μόλις πέντε ποδοσφαιριστές και οι 25 ακόμη στο εικοσικάτι... 

Νεανική ομάδα, με πολλές αντοχές και βέβαια, πολλές φιλοδοξίες για τους ποδοσφαιριστές, που έχουν πολύ ποδοσφαιρικό μέλλον μπροστά τους. Με μέσο όρο ηλικίας μόλις 24,3 ετών! Από αυτό, μόνο κέρδος μπορεί να έχει ο Αστέρας. 

 

Ας μετρήσουμε, λοιπόν, παίκτες και ηλικίες:

Τόμας Κοσίτσκι: 30 ετών

Γιώργος Αθανασιάδης: 23 ετών

Αντόνιο Ντοναρούμα: 26 ετών

Σονί Σεφί: 22 ετών

Κώστας Τριανταφυλλόπουλος: 23 ετών

Κώστας Γιαννούλης: 29 ετών

Μανώλης Μπέρτος: 26 ετών

Χάρης Νάτσης: 18 ετών

Γιώργος Μακροστέργιος: 19 ετών

Λιονέλ Ζουμά: 23 ετών

Ιγκόρ: 20 ετών

Γεράσιμος Παπαγγελής: 19 ετών

Δημήτρης Κουρμπέλης: 23 ετών

Πότσι Τσάβες: 30 ετών

Γιώργος Κυριακόπουλος: 20 ετών

Νίκο Φερνάντες: 30 ετών

Σταύρος Τσουκαλάς: 28 ετών

Γιάννης Τσιώλης: 18 ετών

Ματίας Ιγκλέσιας: 31 ετών

Κοσμάς Τσιλιανίδης: 22 ετών

Λουίς Φαρίνια: 25 ετών

Ελίνι Δημούτσος: 28 ετών

Νίκος Καλτσάς: 26 ετών

Γιάννης Κώτσιρας: 24 ετών

Αλεξάνταρ Στανισάβλιεβιτς: 27 ετών

Ρασίντ Χαμντανί: 31 ετών

Σεντρίκ Γκοντό: 20 ετών

Πάμπλο Μάσα: 29 ετών

Νίκος Ιωαννίδης: 22 ετών

Ασεν: 19 ετών

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.