Αθλητικα

Ελεύθερη απόλαυση ΑΣΤΕΡΑ!

Όλα δείχνουν ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει, συνεπώς απόψε κόντρα στον Παναρκαδικό οι φίλοι του Αστέρα μπορούν να δουν για τελευταία φορά στο Θ. Κολοκτρώνης την ομάδα πριν τη σέντρα της σεζόν. Και μάλιστα με ελεύθερη

είσοδο!

 

Στις 18:00 στο "σπίτι" του Αστέρα, οι κιτρινομπλέ φιλοξενούν τον Παναρκαδικό σε ακόμα ένα φιλικό προετοιμασίας ενόψει της σέντρας του πρωταθλήματος. Μόνο που αυτή τη φορά όλα δείχνουν ότι επιτέλους θα έχουμε επίσημη σέντρα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο!

Έτσι απόψε θα είναι η τελευταία φορά για τον κόσμο της ομάδας που θα δει το συγκρότημα του Μάκη Χάβου στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, πριν την πρεμιέρα της σεζόν 2016/2017. Και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο!

Προσθέστε και το γεγονός ότι ήρθε και η ώρα του Φαρίνια, καθώς βρίσκεται στην αποστολή για το αποψινό παιχνίδι και αναμένεται να τον δούμε για πρώτη φορά να αγωνίζεται με το αστέρι στο στήθος.

Όλοι δρόμοι λοιπόν στις 18:00 οδηγούν στο κιτρινομπλέ σπίτι!

Θυμίζουμε την αποστολή για το αποψινό ματς: 

Kosicky, Αθανασιάδης, Κουρμπέλης, Sefil, Γιαννούλης, Igor, Μπέρτος, Iglesias, Δημούτσος, Τσουκαλάς, Hamdani, Nico Fernandez, Fariña, Mazza, Καλτσάς, Κώτσιρας, Cedric.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.