Αθλητικα

Αουτσάιντερ ο Αρκαδικός, ποιος είναι το φαβορί

Η μεγάλη μέρα έφτασε. Σήμερα αναμένεται να βγει η απόφαση για το ποια ομάδα από τις έξι που διεκδικούν τη wild card θα συμπληρώσει το παζλ των 14 της Α1.

 

Τα προγνωστικά δίνουν και παίρνουν, φαβορί και αουτσάιντερ υπάρχουν πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, ενώ τα κριτήρια της επιτροπής επιδέχονται αμφισβήτησης.

Ο Αρκαδικός τούτη την ώρα μοιάζει ως το μεγάλο αουτσάιντερ. Ό,τι και να λέγεται παρασκηνιακά εντός της Τρίπολης, οι πληροφορίες από το… κέντρο θέλουν τον ΣΕΦΑ εκτός Α1.

Οι λόγοι έχουν να κάνουν με την εμπορικότητα της ομάδας, το δείγμα εισιτηρίων της περσινής σεζόν, τη δυναμική και κυρίως με το ότι οι ομάδες που έπαιζαν πέρσι στην Α1 είναι αυτές που ΔΕΝ έχουν προτεραιότητα.

Αντίθετα, ως μεγάλο φαβορί παρουσιάζεται το Ηράκλειο λόγω κόσμου, πρόσβασης στην πόλη με αεροπλάνο και δυναμικής που θέλει να αναπτύξει -ξανά- η Κρήτη στο μπάσκετ…

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.