Αθλητικα

"Συναρπαστικό πρωτάθλημα με τον καλύτερο ΑΣΤΕΡΑ"

Super League, Αστέρας, αναβολή, επεισόδια, εκλογές UEFA και το κάτι παραπάνω που ζητούν οι Κιτρινομπλέ στην 10η παρουσία τους στα μεγάλα σαλόνια. Ο Γιώργος Μποροβήλος μίλησε στον Αρκαδία 93.8 για όλα τα παραπάνω και πολλά περισσότερα. Διαβάστε αναλυτικά.  

 

Οι δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ στον Αρκαδία 93.8:

 

 

 

Επιτέλους σέντρα στο πρωτάθλημα το οποίο θα αρχίσει από την 3η αγωνιστική. Θα θέλαμε να μας δώσετε το χρονικό αυτής της απόφασης και τη θέση του Αστέρα…

 

"Η αρχική μας θέση ήταν να ξεκινήσουμε από την πρώτη αγωνιστική. Στη συνέχεια η ΝΟVA ζήτησε να αρχίσει από την τρίτη και υπέβαλε το αίτημά της με τους λόγους που είχαν να κάνουν με το δικό της συμφέρον και με την προβολή του προϊόντος που έχει αγοράσει. Εγινε μία επανεκτίμηση των καταστάσεων και φτάσαμε στην τελική απόφαση".

 

 

 

Η συνάντηση των ομάδων με τον Κοντονή σας άφησε θετικά μηνύματα για το φετινό πρωτάθλημα; 

 

"Ας είμαστε αισιόδοξοι. Πιστεύω πως έχουν ενισχυθεί όλες οι ομάδες και φυσικά ο Αστέρας. Θέλω να πιστεύω πως θα γίνει ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα, ίσως το συναρπαστικότερο των τελευταίων ετών. Όταν κάτι ξεκινάει είναι λογικό να έχουμε ευχολόγια και μεγάλες κουβέντες που μένει να αποδειχθούν στην πράξη. Και το πρωτάθλημα θα είναι καλύτερο και ο Αστέρας θα είναι καλύτερος". 

 

 

 

Συμφωνείτε με την επιλογή Βασσάρα στη θέση του επιδιαιτητή;

 

"Επρεπε να βρεθεί μία λύση. Μην ξεχνάμε πως θα γίνουν στη χώρα μας και οι εκλογές της UEFA. Κάθε ανωμαλία στο ποδόσφαιρό μας θα είχε άσχημο αντίκτυπο. Ηδη έχει καθώς δεν ξεκίνησε η Super League. Επρεπε να αρχίσει, εμείς ως Αστέρας, από την πρώτη στιγμή είχαμε επίσημη θέση πως έπρεπε να ξεκινήσουμε. Σε αυτή τη φάση οτιδήποτε δημιουργούσε περεταίρω καθυστέρηση θα ήταν πρόβλημα. Ετσι λοιπόν, θεωρώ πως η επιλογή Βασσάρα στη συγκεκριμένη θέση μέχρι τις εκλογές της ΕΠΟ είναι σωστή και από εκεί και μετά η νέα διοίκηση καλείται να αναλάβει το ευαίσθητο κομμάτι που λέγεται διαιτησία και να το διαμορφώσει με τέτοιο τρόπο που θα υπάρχει εμπιστοσύνη από τον Ελληνα φίλαθλο". 

 

 

 

Θα θέλατε να σχολιάσετε την επίθεση στην κλήρωση της Football League;

 

"Είναι καταδικαστέα αυτά τα γεγονότα. Δεν συμβάλουν στο ελάχιστο στην βελτίωση των πραγμάτων. Χρειάζονται θεσμικές παρεμβάσεις σε θέματα που χρειάζονται επίλυση. Η βία δεν λύνει, αντιθέτως προκαλεί περισσότερα προβλήματα". 

 

 

 

Δέκατη σεζόν ιστορική και εορταστική για τον Αστέρα. Σε τι φάση τον βρίσκει; Υπάρχει ικανοποίηση για το ρόστερ, την προετοιμασία και τις φιλικές αναμετρήσεις;

 

"Όλα έγιναν με προγραμματισμό και στόχο ο Αστέρας να είναι έτοιμος με την έναρξη του πρωταθλήματος. Αυτή η έναρξη πήγε προς τα πίσω και είναι κάτι που προκαλεί προβληματισμό και σε εμάς και στις υπόλοιπες ομάδες. Κάναμε ότι μπορούσαμε για να είμαστε έτοιμοι τότε, αλλά προχωράμε πλέον με τα πραγματικά γεγονότα και πιστεύω πως η ομάδα θα δείξει αυτό που δείχνει τόσο καιρό. Θυμίζω πως δεν έχει ηττηθεί σε κανένα ματς και ελπίζω και εύχομαι αυτό να συνεχιστεί και στο πρωτάθλημα. Εκτιμώ πως η ομάδα έχει δέσει, για να το πω απλά, και μένει αυτό να φανεί στο γήπεδο". 

 

 

 

Μέχρι που μπορεί να φτάσει ο φετινός Αστέρας;

 

"Είναι μία ιστορική χρονιά για τον Αστέρα και θα θέλαμε να την γιορτάσουμε με μία μεγάλη επιτυχία. Αν θα μπορέσουμε να πάρουμε ένα Κύπελλο ή να βγούμε ξανά στην Ευρώπη θα είμαστε ευχαριστημένοι. Να θυμίσω πως έχει συνεχόμενες παρουσίες σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχει συμμετοχή σε ημιτελικούς και τελικό Κυπέλλου, οπότε πάμε για κάτι ακόμα καλύτερο". 

 

 

 

Μαθαίνουμε πως υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση στα φετινά εισιτήρια διαρκείας…

 

"Είμαστε ευχαριστημένοι από τις πωλήσεις. Πιστεύουμε πως η ομάδα μας με αυτούς τους φιλάθλους που κάθε χρόνο αυξάνονται θα παρουσιαστεί έτοιμη να δείξει κάτι καλύτερο στο ελληνικό πρωτάθλημα".

 

Για την πλήρη αθλητική ενημέρωση σας επισκεφθείτε το wwww.arcadiasports.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.