Stoiximan.gr

ΑΣΤΕΡΑΣ, Stoiximan και ΦΑΡΜΑ: Δώρα και χαμόγελα!

Για τρίτη σερί χρονιά το "Σικιαρίδειο Ίδρυμα" βάφτηκε για λίγο κιτρινομπλέ, με τα παιδιά να λάμπουν από ευτυχία παίζοντας μπάλα με τον Μουνάφο και τον Ιγκλέσιας. Δείτε φωτογραφίες.

 

Tην ευκαιρία να μοιράσουν δώρα και αγάπη στα παιδιά του "Σικιαρίδειου" είχαν οι άνθρωποι του Αστέρα και της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας οι οποίοι επισκέφτηκαν το ίδρυμα για τρίτη σερί σεζόν. Μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε το 2015 από τον μεγάλο χορηγό της ομάδας, Stoiximan.gr, και έγινε θεσμός!

 

Στο Μαρούσι βρέθηκαν την Τρίτη (12/12) το πρωί - μεταξύ άλλων- ο πρόεδρος των κιτρινομπλέ Γιώργος  Μποροβήλος και ο προπονητής Σάββας Παντελίδης αλλά και ο υπεύθυνος χορηγιών του Stoiximan, Κώστας Γαλανόπουλος. Μαζί και ο πρόεδρος της Αρκαδικής Φάρμας, Χρήστος Κενές, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει χτιστεί μια σταθερή σχέση ιδρύματος και φάρμας, με τη δεύτερη να δίνει βιολογικά προϊόντα στα παιδιά.

 

Όσον αφορά τους παίκτες της ομάδας, τους εκπροσώπησαν οι Ιγκλέσιας και Μουνάφο.

 

Οι δύο Αργεντίνοι που μιλούν εξαιρετικά τα ελληνικά, έγιναν πόλος έλξης για τα παιδιά που αφού πήραν τα δώρα τους, έπαιξαν ποδόσφαιρο μαζί τους. Τα χαμόγελα των παιδιών έδιναν και έπαιρναν δημιουργώντας στιγμές που δύσκολα θα ξεχάσουν οι δύο ποδοσφαιριστές!

 

Αυτή η δράση του Αστέρα συμπεριλαμβάνεται στο κοινωνικό προφίλ της ΠΑΕ, με απώτερο σκοπό την ενίσχυση κοινωνικών ομάδων που έχουν ανάγκη από στήριξη, αγκαλιά και ενδιαφέρον.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι και φέτος υπήρξε- όπως αναφέραμε- και η παρουσία της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας, η οποία εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο της Χρήστο Κενέ. Οι δυο πλευρές έχουν χτίσει στενές σχέσεις έχοντας αμφότεροι ως κοινή αφετηρία το καλό και το χαμόγελο των παιδιών. Η φάρμα πρόσφερε βιολογικά προϊόντα για τα παιδιά, κίνηση που εκτιμήθηκε ιδιαίτερα.

 

Και το πιο σημαντικό είναι ότι αυτές οι ενέργειες των Αρκάδων δεν περιορίζονται μόνο στις γιορτινές ημέρες αλλά γίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς!

 

Ποιο είναι το Σικιαρίδειο Ίδρυμα

 

Το Σικιαρίδειο Ίδρυμα, βρίσκεται στην υπηρεσία των παιδιών με μέση και ελαφριά νοητική υστέρηση από το 1971, ενώ από την ίδρυσή του το 1939 λειτουργούσε ως ορφανοτροφείο. Σκοπός του ιδρύματος είναι η ομαλή ένταξη των παιδιών στην οικογένεια και την κοινωνία, όπως επίσης και η επαγγελματική τους κατάρτιση για την καλύτερη προσαρμογή τους σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.

 

Ο κ. Κώστας Γαλανόπουλος, υπεύθυνος χορηγιών της Stoiximan, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης σημείωσε: "Είναι αυτονόητο ότι σήμερα αυτό που θέλουμε να δούμε είναι, χαρούμενα πρόσωπα, χαμογελαστά παιδιά να χαίρονται με το παιχνίδι. Σε αυτό συνεισφέρουν οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή τους ακόμη μια χρονιά. Δεν είναι μόνο η στήριξη των λειτουργικών αναγκών την οποία προσφέρουμε με χαρά στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα, αλλά και η σημασία της παρουσίας όλων μας εδώ, είναι εξίσου συναρπαστική για τα παιδιά. Είναι πλέον, σαν να έχουμε καθιερώσει την επίσκεψή μας εδώ κάθε χρόνο και χαιρόμαστε πολύ που μπορούμε να δίνουμε τόσο εύκολα χαρά σε αυτά τα παιδιά, και φυσικά να συνεργούμε για την αντιμετώπιση ζητημάτων που απασχολούν τις δομές του ιδρύματος".

  

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη στο "Σικιαρίδειο Ίδρυμα"

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.