Stoiximan.gr

Ντέρμπι αιωνίων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα από το Stoiximan.gr

Η μπασκετική εβδομάδα ολοκληρώνεται σήμερα Δευτέρα με ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού (19:00) και το Stoiximan.gr προσφέρει αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να είναι το φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια της φετινής Stoiximan.gr Basket League, ωστόσο κάθε συνάντηση μεταξύ των δύο κορυφαίων ελληνικών ομάδων υπόσχεται πάντα μεγάλες συγκινήσεις και υψηλή… τάση στα συναισθήματα. 

Όχι μόνο για το γόητρο

Οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι σαφώς σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, με τον φυσικό τους ηγέτη πλέον, Νικ Καλάθη να έχει πάρει φωτιά ανεβάζοντας παιχνίδι με το παιχνίδι την ψυχολογία και κατά συνέπεια την απόδοσή του. 

Η σπουδαία νίκη στα τελευταία δευτερόλεπτα του ματς με τη Ζαλγκίρις, η δύναμη της έδρας, αλλά και το καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα γενικότερα, καθιστούν τους πράσινους ως φαβορί για τη νίκη, όπως προκύπτει και από τις αποδόσεις στο Stoiximan.gr. 

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός θέλει να ξεπεράσει τα… σκαμπανεβάσματα, αναζητώντας μία νίκη που εκτός φυσικά από την τόνωση του γοήτρου του, θα του δώσει και ελπίδες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. 

Για να το πετύχει όμως αυτό, θα πρέπει να τα δώσει όλα ίσως και για περισσότερο από 40 λεπτά του αγώνα, καθώς ο Παναθηναϊκός στα 2 τελευταία παιχνίδια του έχει πάρει τη νίκη στον έξτρα χρόνο. 

Η πιθανότητα μάλιστα να οδηγηθεί το ντέρμπι στην παράταση, προσφέρεται σε πολύ ελκυστική απόδοση στο Stoiximan.gr! 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.