Stoiximan.gr

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός & Clasico με εκατοντάδες στοιχήματα στο Stoiximan.gr

Κυριακή: Ντέρμπι. Δευτέρα: Ντέρμπι. Από τη Θεσσαλονίκη έως τη… Βαρκελώνη ντέρμπι! ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός και Μπαρτσελόνα – Ρεάλ με αμέτρητες επιλογές στοιχήματος και ειδικά για σκόρερ, κάρτες κόρνερ στο Stoiximan.gr

Ντέρμπι ιστορίας και… αριθμών

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει στον ρυθμό των ντέρμπι και θα ψάξει το βράδυ της Δευτέρας μία νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό ώστε να δείξει πως μπορεί να συνεχίσει στη θέση του οδηγού  στην κούρσα του πρωταθλήματος. 

Οι πιτσιρικάδες του Γιώργου Δώνη έχουν αποδείξει πως μπορούν να κοιτάξουν κάθε ομάδα κατάματα και φυσικά το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων παραμένει αμφίρροπο, όχι μόνο λόγω παράδοσης αλλά και λόγω… αριθμών: Δώδεκα γκολ υπέρ για τον «Δικέφαλο του Βορρά», 14 για τους Πράσινους, 2 γκολ κατά για τους μεν, 4 για τους δε. 

Οι δύο ομάδες, εύκολα ή δύσκολα βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα και το Stoiximan.gr προσφέρει σε εξαιρετική απόδοση το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες μαζί με εκατοντάδες ακόμα στοιχήματα για το μεγάλο ματς, όπως το να σκοράρει παίκτης από τον πάγκο (ο Παναθηναϊκός βρήκε λύση την περασμένη αγωνιστική από τον Χατζηθεοδωρίδη που μπήκε ως αλλαγή στο 63’) αλλά και το να πάρει κάποια ομάδα τη νίκη με ανατροπή (η ομάδα του Λουτσέσκου γύρισε το ματς με τον Άρη επίσης την προηγούμενη αγωνιστική). 

To Clasico… ανανεώνεται αλλά παραμένει Clasico! 

Η τελευταία φορά που Μπαρτσελόνα και Ρεάλ τέθηκαν αντιμέτωπες χωρίς να έχουν στις συνθέσεις τους Μέσι ή Ρονάλντο ήταν τον Δεκέμβριο του 2007 και το απόγευμα της Κυριακής, θα δούμε  το πρώτο Clasico μετά από 11 χρόνια χωρίς τους 2 σούπερ σταρς. 

Ωστόσο οι αστέρες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά είναι πολλοί, με τους Σουάρες (35 σουτ) και Ράκιτιτς (782 πάσες) να καλούνται να καλύψουν το κενό του Μέσι και το Stoiximan.gr προσφέρει σε ελκυστικές αποδόσεις το να βρει δίχτυα ο Ουρουγουανός επιθετικός ή το να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Κροάτης. 

Την ίδια ώρα, ο Λοπετέγκι θέλει να… σώσει την παρτίδα καθώς η φετινή πορεία των Μαδριλένων στην La Liga είναι απογοητευτική. Μία νίκη με μηδέν παθητικό στο «Καμπ Νου» θα ήταν πάντως ένα καλό βήμα…

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.