Stoiximan.gr

Champions Fantasy League με 100.000€ εγγυημένα* στο Stoiximan.gr!

Μία ημέρα απέμεινε για την έναρξη του Champions League! Ετοίμασες την ομάδα που θα κατακτήσει την κορυφή στο Fantasy Τουρνουά του Stoiximan.gr;

Η φάση των ομίλων του Champions League ξεκινάει την Τρίτη (17/09, 19:55) και μαζί της κάνει σέντρα και το Fantasy τουρνούα του Stoiximan.gr για το Champions League με εγγυημένα χρηματικά έπαθλα ύψους 100.000€*!

Πιστεύεις ότι είσαι ο καλύτερος προπονητής; Ήρθε η ώρα να το αποδείξεις φτιάχνοντας την ομάδα που θα κατακτήσει την κορυφή! Γιατί έχεις τη μοναδική ευκαιρία να επιλέξεις ανάμεσα σε αληθινούς παίκτες των “32” του Champions League, οι οποίοι και βαθμολογούνται ανάλογα με τις πραγματικές τους επιδόσεις σε καθεμία από τις έξι αγωνιστικές της φάσης των ομίλων.

Με το εικονικό σου budget να είναι 100.000.000€, μπορείς να επιλέξεις παίκτες της Μπαρτσελόνα, της Ρεάλ, της Μάντσεστερ Σίτι, της Γιουβέντους, του Ολυμπιακού και των υπολοίπων ομάδων! Μετά την ολοκλήρωση των έξι αγωνιστικών, αν η ομάδα σου είναι στην πρώτη θέση θα λάβεις 20.000€, ενώ η δεύτερη θέση δίνει 12.500€ και η τρίτη θέση 10.000€. Συνολικά οι 600 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας θα ανταμειφθούν, με τα συνολικά εγγυημένα χρηματικά έπαθλα να φτάνουν την αξία των 100.000€*!

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι μπορείς να φτιάξεις περισσότερες από μία ομάδες! Αν λοιπόν θεωρείς ότι έχεις αυτό που χρειάζεται για να φτάσεις την ομάδα σου στ’ αστέρια, τώρα ήρθε η ώρα να το αποδείξεις στο Champions Fantasy League τουρνουά του Stoiximan.gr! 

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. Αφορά το συνολικό ποσό επάθλων του τουρνουά.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.