Διαφορα

winamp wmp real qt

Η σταθμη της θαλασσας "απειλει" το διαδικτυο!

Η κλιματική αλλαγή και η επίδρασή της στα επίπεδα της θάλασσας μπορεί να προκαλέσουν πρόβλημα σε χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου μέσα στις επόμενες δύο δεκαετίες, προειδοποιεί νέα μελέτη.

Ο Προφητης Ηλιας

Ο Ηλίας (Ελιγιαχού και Ελιγιά στα Εβραϊκά) καταγόταν από τη Θέσβη της περιοχής Γαλαάδ και έζησε τον 9ο π.Χ. αιώνα κατά την περίοδο της βασιλείας των Αχαάβ και Οχοζία.

Αρκαδια: Κερδη για το βυσσινο και ζημια για το κερασι

Μία ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά αποδείχθηκε η φετινή για τους παραγωγούς κερασιού στην Αρκαδία, όπου καλλιεργούνται 750 στρέμματα κεράσι και 200 στρέμματα βύσσινο, με το τελευταίο να παρουσιάζει αυξητική τάση.

Διακοπη ρευματος στον Δημο Τριπολης

Την Παρασκευή 20/07/2018, λόγω προγραμματισμένων εργασιών για συντήρηση του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ, θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης στον Δήμο Τρίπολης.

ΣΑΟΟ: Εξορμηση στον Όλυμπο

Στο διάστημα από 4 έως 8 Ιουλίου 2018 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων (ΣΑΟΟ) πραγματοποίησε τη θερινή του εξόρμηση στο μεγαλοπρεπές βουνό των θεών. 

Ηλεια: Πανω απο 2500 αιτησεις ζημιων για τη ''Νεφελη''

Εξαιρετικά μεγάλος είναι ο αριθμός των αιτήσεων ζημιάς που κατέθεσαν οι Ηλείοι αγρότες που επλήγησαν από το πέρασμα της ''Νεφέλης'' στα τέλη Ιουνίου, ένα από τα πολλά χτυπήματα που έχουν δεχθεί από τον καιρό τους τελευταίους μήνες.

Τι αλλαζει στις 120 δοσεις

Μεταξύ άλλων προβλέπεται ότι ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρήσεις χωρίς πτωχευτική ικανότητα με οφειλές προς την εφορία έως 125.000 ευρώ μπορούν να επιτύχουν τη ρύθμιση των οφειλών τους σε 120 μηνιαίες δόσεις.