Διαφορα

winamp wmp real qt

Πως φουσκωνουν οι λογαριασμοι της ΔΕΗ

Αντιμέτωποι με μεγάλες προσαυξήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος, που αφορούν κυρίως στους χειμερινούς μήνες, από τον Δεκέμβριο έως τον Μάρτιο, έρχονται χιλιάδες καταναλωτές.

Υποτροφιες σε μαθητες ολης της Ελλαδας απο το ιδρυμα Λατση

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση θα προκηρύξει, τον Σεπτέμβριο του 2017, 25 νέες υποτροφίες για προπτυχιακές σπουδές, οι οποίες θα απευθύνονται σε νεοεισαχθέντες φοιτητές σε Πανεπιστήμια και Τ.Ε.Ι. της χώρας (πρωτοετείς σπουδαστές/σπουδάστριες του ακαδημαϊκού έτους 2017-18). 

Ο Πανος Μπαζιωτακης στην ΕΡΤ2 (video)

Ο τυροκόμος από την Αρκαδία μίλησε στην Ερτ2 για την γραβιέρα και την ιστορία της η οποία αποτελεί οικογενειακή παράδοση της οικογένειας Μπαζιωτάκη.

Αρκαδικο κρασι ταξιδευει... business class!

Τα κρασιά Μοσχοφίλερο Σκούρα και Κυρ-Γιάννη Παράγκα ερυθρό προσφέρονται το διάστημα αυτό στους επιβάτες της αμερικάνικης αεροπορικής εταιρείας United Airlines, στην Polaris Business Class, στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων.   

Παραδειγμα προς μιμηση οι προσκοποι Τριπολης!

Την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, οι Πρόσκοποι της Τρίπολης θα βρίσκονται στη Ελαία Μεσσηνίας και θα πραγματοποιήσουν καθαρισμό της ακτής αλλά και του παράκτιου πευκοδάσους, το οποίο φιλοξενεί τις κατασκηνώσεις μας τα τελευταία χρόνια. 

Το τελος του κοσμου στις 23 Σεπτεμβριου απο τον πλανητη Χ!

Η ελίτ που κυβερνά τον κόσμο – ισχυρίζονται οι οπαδοί των θεωριών συνωμοσίας – γνωρίζει πως ο περιβόητος αλλά και θρυλικός πλανήτης των αρχαίων Σουμερίων, ο Nibiru ή Πλανήτης Χ, θα περάσει πολύ κοντά από τη Γη στις 23 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους. 

Παπαρι: Εκδηλωσεις για το πρωτο στρατοπεδο των Ελληνων

Την Κυριακή 2 Απριλίου, Κυριακή Ε των Νηστειών,  στο Πάπαρι Μαντινείας του Δήμου Τρίπολης, εορτάζεται η Επέτειος της συστάσεως του πρώτου επισήμου Στρατοπέδου των Ελλήνων υπό του Πολεμάρχου Θεοδώρου Κολοκοτρώνη.