Διαφορα

winamp wmp real qt

Μεταπτυχιακο στο Τμημα Οργανωσης & Διαχειρισης Αθλητισμου

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων" του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστη­μίου Πελοποννήσου, προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18 σαράντα θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών. 

Ο ΕΟΣ στη Βορεια Ευβοια

Ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης σας προσκαλεί να περάσουμε μαζί το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, 3-5 Ιουνίου 2017, στη Βόρεια Εύβοια.

Νεο μεταπτυχιακο στο ΠΑ.ΠΕΛ

Το τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου προκηρύσσει διαγωνισμό εισαγωγής 40 μεταπτυχιακών φοιτητών στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας και Διαχείριση Κρίσεων".

"Εφυγε" ο James Bond, Ροτζερ Μουρ

Ενσάρκωσε επτά φορές τον πράκτορα 007 στον κινηματογράφο, ενώ άφησε την τελευταία του πνοή στην Ελβετία από καρκίνο.

"O Ψηφας και ο...Τσιπρας" (video)

Τα σαρδάμ, καμιά φορά, αποκαλύπτουν τι πραγματικά σκέπτεται κάποιος. Όπως, δηλαδή, έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι "Γλώσσα λανθάνουσα την αλήθεια λέγει".

Η Stoiximan μεγαλος χορηγος του Skiritida Run!

Το “Skiritida Run” καλωσορίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την Stoiximan στην οικογένειά του. Η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία τυχερών παιγνίων μέσω του διαδικτύου, θα αποτελέσει το Μεγάλο Χορηγό της διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί στις Κολλίνες Αρκαδίας το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017.

Ημεριδα: "Τι δρομολογειται για την παιδεια"

Την Τετάρτη 31 Μαΐου στις 19:30 στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης και υπό την αιγίδα της Ι.Μ. Μαντινείας και Κυνουρίας και του Δήμου Τρίπολης, θα διεξαχθεί ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Τι δρομολογείται για την παιδεία».

Γιορτη Μαη και Κερασιου 2017

Το Σάββατο και την Κυριακή 27 και 28 Μαΐου αντίστοιχα στον Πλάτανο Κυνουρίας θα λάβουν χώρα εορταστικές εκδηλώσεις για την γιορτή του Μάη και του Κερασιού.