Διαφορα

Κλειτορία: Μπήκε λουκέτο στην Εθνική Τράπεζα

Οριστικό λουκέτο στο γραφείο συναλλαγών της Εθνικής Τράπεζας στην Κλειτορίας με τους κατοίκους τόσο της Κλειτορίας όσο και των γύρω περιοχών να μπορούν πλέον να κάνουν συναλλαγές με την Τράπεζα που τους παραπέμπει στην πόλη των Καλαβρύτων.

Ο κόσμος που προσήλθε σήμερα να εξυπηρετηθεί βρήκε κατεβασμένα ρολά με την ενημέρωση να... εξυπηρετηθούν πλέον από το κατάστημα Καλαβρύτων.

Σε επικοινωνία που είχε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS με τον Πρόεδρο των Σπηλαίων λιμνών αλλά και δημοτικό σύμβουλο Δήμου Καλαβρύτων κ. Σωτήρη Δουκλία, μας δήλωσε οτι "δυστυχώς η διοίκηση της εθνικής τράπεζας αγνόησε της εκκλήσεις φορέων και κατοίκων για να μην κλείσει το γραφείο που εξυπηρετούσε πολύ κόσμο της περιοχής.

Η διοίκηση του Σπηλαίου Καστριών έχει στείλει από καιρό επιστολή που επισημαίνει την αναγκαιότητα της παραμονής και λειτουργία του, αφού εξυπηρετεί πολύ κόσμο από την ευρύτερη περιοχή και έχε ενημερώσει για το θέμα αρμόδιους φορείς".

Όπως είναι φυσικό οι κάτοικοι είναι εξαιρετικά δύσκολο να κάνουν τις συναλλαγές τους χιλιόμετρα μακριά και η αγανάκτησή τους είναι έκδηλη.

Το κλείσιμο του τραπεζικού καταστήματος της Εθνικής είναι άλλο ένα πλήγμα για την περιοχή μετά το κλείσιμο πολλών άλλων υπηρεσιών και ζητούν απαντήσεις για την απαξίωση και την ερημοποίηση των χωριών μας.

ΠΗΓΗ: Kalavrytanews.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.