Διαφορα

Έρχονται βροχές, πέφτει η θερμοκρασία

 

Μέχρι και την Τρίτη αλλάζει εκ νέου το σκηνικό του καιρού με πολλές βροχές και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας - Βελτίωση αναμένεται από την Τετάρτη 

 

Το Σάββατο μπορεί να πέρασε με αίθριο και ηλιόλουστο καιρό, ωστόσο σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις από αργά το απόγευμα της Κυριακής ο καιρός θα χαλάσει. 

 

Αναλυτικά, σχετικά άστατος αναμένεται την Κυριακή ο καιρός, αφού από το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια προβλέπονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέχρι 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

 

Συγκεκριμένα στη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 που από τη νύχτα θα στραφούν σε βόρειους με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου. 

 

Σε ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα χαρακτηριστεί από λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν στα βόρεια, όπου τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.