Διαφορα

Αγιασμός έναρξης πνευματικού έργου (ΦΩΤΟ)

Την Κυριακή του Σπορέως, 16 Οκτωβρίου 2016, το βράδυ, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου της Τρίπολης, τελέσθηκε Αρχιερατικός Εσπερινός και Αγιασμός. 

Ο αγιασμός έγινε προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλεξάνδρου, πλαισιωμένου από πολλούς ιερείς, κατηχητές καί Κατηχήτριες, διδασκόντων καί διδασκομένων – κατηχητοπαίδων στα κατηχητικά σχολεία όλων των βαθμίδων, πλήθους κόσμου, ενοριτών καί φίλων του κατηχητικού έργου της  εκκλησίας, κηρύσσοντας έτσι την έναρξη του πνευματικού έργου της Ιεράς Μητρόπολής μας και επιζητώντας την ευλογία και τον φωτισμό από τον Πανάγαθο Θεό και τους αγίους Τρεις Ιεράρχες, πατέρες και προστάτες των γραμμάτων.

Τα εσπερινά κηρύγματα θα αναλάβουν και φέτος οι Πανοσιολογιώτατοι Αρχιμανδρίτες π. Θεόκλητος Ντούλιας, Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλης, καί π. Ιουστίνος Τσαγγούρης, οι οποίοι και θα επιμεληθούν το θεάρεστο έργο του θείου κηρύγματος κάθε Κυριακή απόγευμα, ώρα 5.30, στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βασιλείου Τρίπολης.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.