Διαφορα

Συνάντηση ευαισθητοποίησης για το φαινόμενο της έμφυλης βίας

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αρκαδίας «Ανέλιξη»  διοργανώνει εκδήλωση για την έμφυλη βία.

Στο πλαίσιο της δικτύωσης με τις κοινωνικές υπηρεσίες της περιοχής μας καθώς και της εποικοδομητικής συνεργασίας μας  με το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών, θα φιλοξενηθούν στο κέντρο ψυχικής υγείας "Ανέλιξη" στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών για να ενημερώσουν και να συζητήσουν με τους συμβουλευόμενους που συμμετέχουν σε ομάδες του Κέντρου Πρόληψης σχετικά με  το φαινόμενο της έμφυλης βίας.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016,  στις 11 το πρωί, στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αρκαδίας «Ανέλιξη», Αποστολοπούλου 2, Τρίπολη.

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.