Διαφορα

Δωρεά αστυνομικών στο Χαμόγελο του παιδιού

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, με αφορμή την εορτή του Προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, πραγματοποίησε δωρεά στο Σπίτι του Εθελοντικού Οργανισμού Κέντρου Στήριξης Παιδιών «Χαμόγελο του Παιδιού», στην Αρχαία Κόρινθο Κορινθίας.

Στη δωρεά συμμετείχαν αστυνομικοί της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, η Ένωση Αξιωματικών Περιφέρειας Πελοποννήσου, οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, οι Διεθνείς Ενώσεις Αστυνομικών των Τοπικών Διοικήσεων Αρκαδίας και Μεσσηνίας και η Ένωση Πολιτικών Υπαλλήλων Πελοποννήσου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.  

Οι αστυνομικοί και οι πολιτικοί υπάλληλοι της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι στα θέματα των παιδιών, συμμετείχαν εθελοντικά στην πραγματοποίηση της δωρεάς, ως μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς του έργου του «Χαμόγελου του Παιδιού». 

Ειδικότερα, χθες (19.10.2016) το πρωί, στην Αρχαία Κόρινθο Κορινθίας, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, Ταξίαρχος Αδαμάντιος Μητρόπουλος, συνοδευόμενος από τους Αστυνομικούς Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας καθώς και εκπροσώπους των Συνδικαλιστικών Ενώσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, παρέδωσαν στον Πρόεδρο του «Χαμόγελου του Παιδιού», κύριο Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο, τα είδη της δωρεάς.

Πιο συγκεκριμένα παραδόθηκε μεγάλος αριθμός από ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, λευκά είδη κλπ εξοπλισμός, προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες του Σπιτιού του Οργανισμού, στην Αρχαία Κόρινθο Κορινθίας.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, Ταξίαρχος Αδαμάντιος Μητρόπουλος κατά την διαδικασία παράδοσης της δωρεάς, ευχαρίστησε τους Αστυνομικούς και τους Πολιτικούς Υπαλλήλους της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου καθώς και τις Ενώσεις των Συνδικαλιστικών Φορέων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που συμμετείχαν στην δωρεά, ενώ επεσήμανε το έργο του «Χαμόγελου του Παιδιού» και του Προέδρου του. 

Με τη σειρά του, ο Πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», κύριος Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στην δωρεά, εκφράζοντας παράλληλα ευχαριστίες στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, για την μεταξύ τους συνεργασία στα θέματα προστασίας των παιδιών.  

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.