Διαφορα

Τρεις συλλήψεις στο αεροδρόμιο Καλαμάτας

Επιχείρησαν να ταξιδέψουν προς την Αυστρία έχοντας στην κατοχή τους, είτε ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκαν σε άλλα πρόσωπα, είτε πλαστά.



Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, στην πρώτη περίπτωση συνελήφθησαν ένας 47χρονος από τη Συρία και ένας 37χρονος από το Ιράκ, οι οποίοι προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πτήση προς τη Βιέννη επιδεικνύοντας, κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκαν σε άλλα πρόσωπα.

Στη δεύτερη περίπτωση συνελήφθη ένας 32χρονος από τη Σενεγάλη, ο οποίος επιχείρησε να ταξιδέψει με πτήση προς την Βιέννη έχοντας στην κατοχή του πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο. Επίσης συνελήφθη και άλλο ένα άτομο, 31 ετών, από τη Σιέρα Λεόνε, διότι, από τον οποίο, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 32χρονος είχε προμηθευθεί το πλαστό έγγραφο.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.