Διαφορα

Γιορτάζουν τη Δευτέρα οι Ένοπλες Δυνάμεις

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, θα γίνουν στην Τρίπολη, την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου. 

 

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στην Τρίπολη έχει ως εξής: 

 

08.00: Επίσημη έπαρση της σημαίας στην κεντρική πλατεία Αγίου Βασιλείου, με συμμετοχή της Στρατιωτικής Μουσικής της Διοίκησης Κέντρων IV ΜΠ «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» και Στρατιωτικού Αποσπάσματος δύναμης διμοιρίας οπλιτών, κατόπιν σχετικής διαταγής της Διοίκησης Κέντρων IV ΜΠ «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ». 

 

10.30: Τέλεση Επίσημης Δοξολογίας στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Τρίπολης, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας, κ. Αλέξανδρου. Μετά το τέλος της Δοξολογίας, θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας, από τον κ. Δημήτριο Λυγιά, Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Αρκαδίας. 

 

11.00: Συγκέντρωση των Επισήμων και του Λαού και παράταξη τμημάτων Στρατού, κατά τις διαταγές της Διοίκησης Κέντρων IV ΜΠ «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» στον χώρο του Μνημείου των Αρχιερέων και Προκρίτων, όπου θα γίνει Επιμνημόσυνη Δέηση, κατάθεση στεφάνων, σιγή ενός λεπτού στην μνήμη των ενδόξων νεκρών του έθνους. 

 

Η τελετή θα κλείσει με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου. 

 

05.00: Υποστολή Σημαίας.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.