Διαφορα

winamp wmp real qt

Στα χέρια των Αρχών σπείρα που διέπραττε κλοπές

Εξιχνιάστηκαν τριάντα τρεις περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπής στην Αργολίδα, στην Κορινθία και στην Αττική.Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται πέντε (5) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 21, 28, 29, 30 και 62 ετών, αντίστοιχα, από τους οποίους ο 28χρονος, ο 29χρονος και ο 30χρονος, βρίσκονται ήδη έγκλειστοι στο κατάστημα κράτησης Ναυπλίου, για παρόμοια αδικήματα.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, στο  πλαίσιο της μεθοδικής και εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, κατά το χρονικό διάστημα από την 12.11.2015 έως και την 24.3.2016, στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας, στη Νεμέα Κορινθίας και σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Τροιζηνίας Αττικής, είχαν διαπράξει συνολικά:

• Είκοσι (20) κλοπές και τρεις (3) απόπειρες κλοπής σε καταστήματα,
• Έξι (6) κλοπές οχημάτων,
• Τρεις (3) κλοπές σε οικίες και
• μία (1) απόπειρα κλοπής σε όχημα.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει συνολικά χρήματα, χρυσαφικά, ηλεκτρονικές συσκευές, τσιγάρα κ.α., που η συνολικής τους αξία ξεπερνά τις -55.000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους, ενώ από τα ανωτέρω αφαιρεθέντα οχήματα, τα πέντε (5) βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.