Διαφορα

Διευρυμένο περιφερειακό συνέδριο

«Ευρωπαϊκά Χρηματοδοτικά Εργαλεία-Ευκαιρίες Ανάπτυξης για την Περιφέρεια Πελοποννήσου».

 

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, διοργανώνουν Διευρυμένο Περιφερειακό Συνέδριο στην Καλαμάτα και τη Σπάρτη στις 09 και 10 Δεκεμβρίου 2016, με θέμα: «Ευρωπαϊκά Χρηματοδοτικά Εργαλεία-Ευκαιρίες Ανάπτυξης για την Περιφέρεια Πελοποννήσου».

 

Η κεντρική εκδήλωση η οποία υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και από τον Δήμο Καλαμάτας, θα λάβει χώρα την Παρασκευή 09 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 18:00, στο Αμφιθέατρο Θεόδωρου Αγγελόπουλου-Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας (Αριστομένους 95).

 

Θα συμμετάσχουν ως ομιλητές ευρωβουλευτές, ανώτατα στελέχη και εμπειρογνώμονες από την ελληνική διοίκηση και από αρμόδιους φορείς, εκπρόσωποι της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Επίσης, την Παρασκευή 09/12στις 11:00, στον ίδιο χώρο, θα διεξαχθεί ενημερωτικό σεμινάριο για τον Τύπο και τα ΜΜΕ της Περιφέρειας Πελοποννήσου με θέμα: «Γράφοντας για την Ευρώπη: θέματα και εργαλεία».

 

Τέλος, το Σάββατο 10/12/2016 και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί Περιφερειακό Συνέδριο με τους φορείς της πόλης της Σπάρτης με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Σπάρτης στην Αίθουσα Λακώνων Ποιητών Νικηφόρου Βρεττάκου και Γιάννη Ρίτσου (Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας -2ο χλμ Εθνικής Οδού Σπάρτης – Γυθείου).

 

Εξάλλου, την Πέμπτη 8/12/2016 θα διεξαχθεί Πανελλήνια Σύνοδος των Κέντρων Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης (EDICs) και της Ομάδας της Ευρώπης (Team Europe) στην Καλαμάτα, με τη συμμετοχή της Αντιπροσωπείας της ΕΚ και του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

 

Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στην εκπομπή του  Γιώργου Ηλιόπουλου "Έι εσείς οι απ' έξω" από τον  arcadia 93.8 θα  έχετε την ευκαιρία να ακούσετε όλες τις σχετικές λεπτομέρειες από τον κύριο Άρη Περουλάκη Αναπληρωτή Επικεφαλής Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.