Διαφορα

winamp wmp real qt

Καλάθι του πτωχού αδελφού

Πολύτιμη στήριξη προσέφερε την  Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016, στο Φιλανθρωπικό Πρόγραμμα «ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ»,λόγω των εορτών των Χριστουγέννων, η εταιρεία αλυσίδας Σούπερ Μάρκετ Lidl Hellas.

 

Πρόθυμα, όπως πάντα, η εταιρεία Σούπερ Μάρκετ Lidl Hellas έσπευσε να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της ιερής Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας και του Φιλανθρωπικού Προγράμματος «ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ», προσφέροντας διάφορα τρόφιμα, όσπρια, γάλατα, αλεύρι, ζάχαρη και άλλα είδη, τα οποία θα απαλύνουν τις καθημερινές δυσκολίες επιβίωσης των ενδεών και εμπερίστατων συμπολιτών μας.

 

Ο πάτερ Ιωάννης, παραλαμβάνοντας την αγάπη των προσφερόντων, τόνισε ότι σήμερα γίνεται επιτακτικότερη η ανάγκη να ξεφύγουμε από το «εγώ» και να δείξουμε έμπρακτα στον συνάνθρωπο ότι στεκόμαστε δίπλα του, με πνεύμα αλληλεγγύης και αγάπης, ενώ μετέφερε τις θερμές ευχαριστίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας,  κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ   προς τους υπευθύνους της αλυσίδας Σούπερ Μάρκετ Lidl Hellas για την συμβολή τους, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με θέρμη στο κάλεσμα της Εκκλησίας μας, προσφέροντας τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας.

 

Από το Φιλανθρωπικό Πρόγραμμα

«ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ»

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.