Διαφορα

Τραγικό δυστύχημα: Θύμα η αδελφή του δημάρχου Καλαβρύτων

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα το πρωί στο Σκεπαστό Καλαβρύτων, μέσα στο σπίτι της, η 55χρονη αδελφή του δημάρχου Καλαβρύτων Γιώργου Λαζουρά.

 

Την 55χρονη εντόπισαν νεκρή το πλήρωμα του ασθενοφόρου του Νοσοκομείου Καλαβρύτων που έσπευσε στο σπίτι της λίγο μετά τις 11.00 το πρωί σήμερα. Το δυστύχημα είναι πιθανό να συνέβη λίγο νωρίτερα.

 

Η 55χρονη βρέθηκε νεκρή στο ΙΧ στο χώρο του γκαράζ. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, τα αίτια θανάτου είναι βαρύτατα κτυπήματα από την συντριβή του οχήματος που κύλησε -καθώς δεν ήταν ασφαλισμένο με το χειρόφρενο- με αποτέλεσμα να κτυπηθεί βαριά η οδηγός.

 

Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ βρήκε και μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο Νοσοκομείο όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της καθώς είχε ήδη χάσει πολύ αίμα.

 

Στο χώρο του Νοσοκομείου μετέβη πριν από λίγο και ο δήμαρχος Καλαβρύτων ο οποίος είναι συντετριμμένος από την βαριά απώλεια για την οικογένεια. Η Αρχοντούλα Λαζουρά είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

 

ΠΗΓΗ: pelop.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.