Διαφορα

“Σήκωσαν” χρηματοκιβώτιο από ελαιοτριβείο Επιταλίου

Το συνολικό ποσό των 2 χιλ. ευρώ, αφαίρεσαν, σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι δράστες χθες τα ξημερώματα, από ελαιοτριβείο που λειτουργεί στην περιοχή του Επιταλίου.

 

Οι άνθρωποι της επιχείρησης που πήγαν χθες το πρωί να ανοίξουν το ελαιοτριβείο ώστε να ξεκινήσει η καθιερωμένη παραγωγή, δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν είδαν από το χώρο του γραφείου να λείπει το βαρύ χρηματοκιβώτιο.

 

Οι άγνωστοι, εισήλθαν στο χώρο του ελαιοτριβείου και με «κινηματογραφικό» τρόπο, κατάφεραν να βγάλουν από τη θέση που βρισκόταν το βαρύ σιδερένιο χρηματοκιβώτιο και στη συνέχεια να το μεταφέρουν στον εξωτερικό χώρο αυτού χρησιμοποιώντας καρότσι μεταφοράς βαρέων αντικειμένων.

 

Οι δράστες, άγνωστο πως εισήλθαν μέσα στο χώρο του ελαιοτριβείου, προσπάθησαν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο όμως λόγω και της βαριάς κατασκευής του, δεν μπορούσε να «ξεκλειδώσει» με ευκολία. Έτσι, χρησιμοποίησαν βαριοπούλες και άλλα εργαλεία, προκειμένου να το καταστρέψουν.

 

Μάλιστα, αρχικά, προσπάθησαν, να το πάρουν μαζί τους και χρησιμοποιώντας σακιά με ελιές που βρίσκονταν στο χώρο του ελαιοτριβείου, επιχείρησαν να φτιάξουν «γέφυρα» προκειμένου το καρότσι με το βαρύ αντικείμενο να περάσει το αυλάκι που περνά από το σημείο. Ωστόσο, φαίνεται πως μια τέτοια κίνηση δεν ήταν εύκολη με αποτέλεσμα το χρηματοκιβώτιο να βρεθεί μέσα στα νερά. Χωρίς να χάσουν χρόνο οι άγνωστοι, κατάφεραν τελικά να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο και μέσα από αυτό να αφαιρέσουν το χρηματικό ποσό των 2 χιλ. ευρώ.

 

Πηγή:patrisnews.com

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.