Διαφορα

Τα "εναλλακτικά" χριστουγεννιάτικα τραγούδια!

To Hollywood βραβεύει με όσκαρ τους καλύτερους και με βατόμουρα τους χειρότερους. Θα έλειπαν τα... "φρούτα" από τη μουσική;

 

1.Justin Bieber - Drummer Boy (Audio) ft. Busta Rhymes 

Εντάξει….Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο σε αυτό το τραγούδι. Το ότι το τραγουδάει ο Justin Bieber και αναφέρεται σε ένα φτωχό παιδάκι ή στη μουσική που είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Αλλά επειδή Justin είσαι γατάκι, checkαρε το νούμερο 2 στην λίστα. Έχουμε και εμείς χειρότερο από εσένα.

 

2.Βασίλης Καρράς - Μικρός Τυμπανιστή

Καλησπέρα και καλή βραδιά,να ούμ. Ωραίο χειροκρότημα ρε μάγκες. Ανατρίχιασα. Η πίστα γλιστράει….πρόσεχε. Να κάνω μια τζούρα πρώτα και να πιω μια γουλιά ουισκάρα και να σας πω ένα τραγουδάκι και εγώ μωρέ για τα Χριστούγεννα. Λοιπόν…πάμεεεε….. «Με ρωτάς αν χαθείς τι θα κάνω? Παρά παπαμ παμ!!! Θα πεθάνω,παρά παπαμ παμ…. Θα πεθάααανωωωωω». Α ρε Βασιλάρα.

 

3.Έφη Θώδη - Μικρός Τυμπανιστή

Συνεχίζουμε τον διασυρμό του μικρού μας τυμπανιστή αυτή την φορά σε μια εκδοχή εντελώς όμως πανηγυριώτικη. Έφη Θώδη παιδιά. Αλλά μην γίνομαι τελείως κακός γιατί μπορούμε να την σχετίσουμε με το κομμάτι, γιατί σε κάποιο σημείο του τραγουδιού και συγκεκριμένα στο 2:13 (αν αντέξετε να φτάσετε σε αυτό το σημείο βέβαια και γι’ αυτό σας το γράφω το λεπτό) λέει για βοσκούς και ζώα. Το’ χει η γυναίκα ρε φίλε. Όπως και τη discoάλλωστε. Το τέλος? Το τέλος του τραγουδιού κάνει και για παρέλαση. Έχει εμβατηριακό τέλος.  Α ρε Έφη. Είμαι σίγουρος ότι θα σε δω και πιο κάτω στη λίστα σίγουρα.

 

4.Tiny Tim - Santa Claus has got the aids

Απορώ πώς αυτό το τραγούδι έχει παιχτεί στον αέρα. Δηλαδή ρε παιδί μου είσαι ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού ή παραγωγός λέω τώρα. Παίζεις τέτοιο κομμάτι? Αυτό το τραγούδι έχει στίχους και μουσική από τον όξω από εδώ. Το ακούς και ψάχνεις στον χρυσό οδηγώ να βρεις την οδό του «καλλιτέχνη» να του στείλεις τον εξορκιστή. Χώρια που το θεωρώ πολύ προσβλητικό και καθόλου αστείο για τα άτομα που είναι φορείς του ιού. Τι να πω ρε φίλε?

 

5.The Cheeky Girls - "Have A Cheeky Christmas"

Να αρχίσω από το βιντεάκι αυτή τη φορά. Καταρχήν οι γονείς να απομακρύνουν τα παιδιά κάτω από τα 15 έτη τους (και καλά τώρα). Οι τύπισσες δεν έχουν καθόλου «ταλέντο». Η προφορά είναι σαν «Αγκόρι? Κεράσει ποτό?» Χάλιαααα. Τα πάντα απαράδεκτα. Ο τάρανδος, ο Άγιος Βασίλης και ο χιονάνθρωπος πρέπει να υπέφεραν πολύ στα γυρίσματα. Από φωνές? Άσε. Από φωνή φωνάρες και….. άσε δεν συνεχίζω. Θα το δω το βράδυ. Μόνος.

 

6.Στράτος Τζώρτζογλου - Last Christmas

 

Αααααχαχαχαχαχαχχαχα. Λοιπόν εδώ θα αναφερθώ σε μερικά σχόλια που υπάρχουν σε αυτό το βίντεο, όπως:

α) Ανεύρησμα

β) Μια μεγάλη εκτέλεση.Κυριολεκτικά!!!

γ) Μπερδεύτηκε ρε παιδιά . Ήθελε να πάει στην Αννίτα και χάθηκε στο δρόμο .

δ) δις γιαοουυυρρρρρ του σεηβ μι φρομ τιααααοουυρρρρς

ε) Θα το στείλω στον George Michael να σου κάνει μήνυση .

στ’) Τιμή κ δόξα στον ήρωα πιανίστα!!!

Και πολλά άλλα καλούδια. Ρε αγόρι όμορφο και ατίθασο……… Άστο να πάει…..μη πω που!!!! Άστο. Και εγώ θέλω να τραγουδήσω αλλά…. το κάνω μόνος μου…. Κι αυτό. Μην αγχώνεσαι όμως bro. Θα ξεχάσουν οι αναγνώστες μας δυστυχώς την επιτυχία σου σε αυτό το κομμάτι με την επόμενη στην λίστα μας, που δεν είναι άλλη από την Έφηηηηηηηηη Θώωωωωωωδη και

 

7.Έφη Θώδη – Last Christmas

Δεν ξέρω αν είναι το πραγματικό τραγούδι ή το έχουν πειράξει το κομμάτι αλλά πρέπει να είναι το πρώτο τραγούδι everπου φωνητικά τα κάνουν τα αιγοπρόβατα. Μετά το δεύτερο λεπτό οι ρόλοι αλλάζουν βέβαια. Τα πρόβατα τραγουδούν και κάνει δεύτερες φωνές η Έφη. Πολλά τα γέλια. Ο τίτλος θα έπρεπε να ήταν έτσι  «Έφη Θώδη feat. Goatsheep– Laaaaaast Christmaaaaas» Αμ σε μια φάση που ακούγεται και το τσοπανόσκυλο? ΤΟ ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΟ ρε φίλε. Γαυγίζει το σκυλί. Σε ένα άλλο σημείο σφυράει ο βοσκός. Ναι ναι ναι . Γίνεται και αυτό. Γι αυτό σου λέω Στράτο μου. Μην αγχώνεσαιαγόρι μου. Έχουμε δρόμο ακόμη. Θα σε ξεπεράσουμε. Tip: Όταν δείτε το βίντεο ρίξτε και μια ματιά στις άλλες επιτυχίες της Έφης που βγαίνουν σαν «προτεινόμενες».

 

8.John Denver - Please Daddy Don't Get Drunk This Christmas

Εδώ ο καλλιτέχνης έβγαλε τραγούδι ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ που λέει στον πατέρα του να μην μεθύσει τα Χριστούγεννα. Φαντάσου πόσο ζάντα γίνεται ο τύπος που αναγκάστηκε ο γιος του να του βγάλει τραγούδι. Εκτός του ότι τα λόγια είναι στενάχωρα και λυπητερά έχουν ένα κοινωνικό μήνυμα. Να μην πίνουμε. Τα Χριστούγεννα. Τις άλλες μέρες μπορούμε. Και να πω και κάτι άλλο?Γιατί πολλά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια έχουν μουσική Χριστουγέννων με καμπανάκια και τριγωνάκια και σαν στίχους έχουν ότι άρρωστο και ηλίθιο έχει ο στιχουργός? Θα είναι πιασάρικο μάλλον.

 

9.Your favorite martian - Santa Hates Poor Kids

Εδώ ο φίλος μας λέει ότι ο Santaείναι motherfuckerκαι δεν αγαπάει τα φτωχά παιδιά και διάφορα τέτοια. Τον Santaδεν θα τον ξαναβρίσεις φίλε!!!! Αν θες εσύ δωράκια ακριβά και φρου φρου και αρώματα και διάφορα Xbox και PS4,να πας για δουλειά. Οι γονείς σου όσα μπορούν σου προσφέρουν. Ο Santaτους αγαπάει όλους. Να σου πω και κάτι άλλο? Μπορεί να μην ήσουν και το καλύτερο παιδάκι για να πάρεις και δωράκι. Ααααααα. Αυτό δεν το σκέφτηκες ε? Ο Santaσου φταίει. Α! Και το τραγούδι τίμια είναι σε αυτή τη λίστα. Τέντυ μπόυ. Θα τα πούμε του χρόνου πάλι. Παίξε με το Atariσου τώρα.

 

10.Γιώργος Αναστασίου -  ΡΟΥΝΤΟΛΦ Το ελαφάκι (ΜΕ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ)

Περνάμε σε ένα ταξιμιτζίδικο τραγουδάκι. Το πάντρεμα στίχων και μπουζούκι σε αυτή την περίπτωση δεν πρέπει να έχει ταιριάξει σε κάποιο δευτερόλεπτο. Ένα «γιατί» μου βγήκε όταν το άκουσα. Είπαμε ταξίμι να σημαίνει αυτοσχεδιασμός….. αλλά αυτό είναι καταστροφή ρε φίλε. Τέλος πάντων. Για πάμε πιο κάτω στο νούμερο 11.

 

11.Set It Off - This Christmas (I'll Burn It To The Ground) 

Λοιπόν. Σκηνοθεσία: Καλικάντζαρος ντύνεται Άγιος Βασίλης, μπαίνει στο σπίτι αδειάζει φίδια και σκαθάρια, πετάει κάτω το δέντρο, παίρνει τα δώρα και το δέντρο και πάει στον κήπο και τα καίει όλα υπό μουσική hardrock, death, metalκαι δεν ξέρω τι άλλο. Έχουν ψυχολογικά οι ξένοι φίλε. Δεν εξηγείται αλλιώς. Στην Ελλαδίτσα μας τουλάχιστον αυτά δεν τα βλέπεις. Βλέπαμε καμμιά Λάμψη και μέχρι εκεί. Για παράδειγμα ένας τυπικός διάλογος ανάμεσα στο αντρόγυνο στην Λάμψη:

- Βίρνα, θέλεις να πεις ότι έχεις εραστή;

- Ναι, Γιάγκο, αυτό θέλω να σου πω, ότι έχω εραστή.

- Δηλαδή εννοείς ότι έχεις εραστή;

- Γιάγκο, δε μπορώ να στο κρύβω άλλο, έχω εραστή.

- Πώς είναι δυνατόν, Βίρνα, να έχεις εραστή;

 

12.Έφη Σαρρή – Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά

Έλα ρε παιδάκι μου. Τι έγινε τώρα? Ρε η Σαρρή είναι αυτή? Τελικά η Σαρρή το βρήκε αυτό είχε χάσει. Το βρήκε και επί 2 κιόλας. Έτσι δεν έλεγε? « Τι είχαμε, τι χάσαμε, ..ωλέο……». Τελικά ωραίο το τραγούδι? Επειδή δεν το άκουσα. Το είδα μόνο. Και αυτό μόνος το είδα. Το βράδυ.

 

13.Άντζελα Δημητρίου - Καλά Χριστούγεννα, Καλή Πρωτοχρονιά

Εγώ είμαι μια κυρία, μια Λαίδη αγάπη μου……Λοιπόν, θέλω να πω ότι ξεκίνησα να γράφω όχι και τόσο ωραία λόγια για αυτό το τραγούδι μέχρι που μου ήρθε μια γεύση από ουίσκι μεσημεριάτικα στο στόμα ρε φίλε. Είναι η Άντζελα ρε Γιώργο, σκέφτηκα. Ότι και να τραγουδήσει θα το τραγουδήσει με τον ίδιο τρόπο. Τον δικό της. Θα γράψω ένα 4στιχο μόνο, από αυτό το άκρως ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ τραγούδι «Καλά Χριστούγεννα, Καλή πρωτοχρονιά και ας με άφησες να ζω στη μοναξιά. Καλές γιορτές σου στέλνω ευχές, να σαι καλά κι ας με πληγώνει που 'χεις φύγει μακριά».

 

BONUS TRACK - VIDEO

Nα Santa νιάτα δυό 4S

 

Και του χρόνου!

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.