Διαφορα

Ανείπωτη τραγωδία στα Λεχαινά με 3χρονο κοριτσάκι

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Λεχαινών, από το θάνατο ενός μικρού κοριτσιού, μόλις τριών ετών.

 

Το κοριτσάκι, το οποίο πήγαινε στον παιδικό σταθμό των Λεχαινών, επέστρεψε το μεσημέρι της Τρίτης (20/12) σπίτι του και έπεσε για ύπνο.

 

Κάποια στιγμή, όπως αναφέρει το patrisnews.com, ο πατέρας του κοριτσιού συνειδητοποίησε ότι το παιδί ανάσαινε με δυσκολία. Το μετέφερε αμέσως με το αυτοκίνητό του στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, ενώ σύμφωνα με άλλες πληροφορίες το είχε πάει πρώτα σε ιδιώτη γιατρό ο οποίος του συνέστησε να το μεταφέρει άμεσα στο Κέντρο Υγείας.

 

Δυστυχώς, ήταν πλέον αργά, καθώς όταν έφτασε το παιδί στο Κέντρο Υγείας είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή και οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να το σώσουν.

 

Ο θάνατος του 3χρονου παιδιού έχει βυθίσει στη θλίψη όλους τους κατοίκους της περιοχής που δεν μπορούν να πιστέψουν πώς χάθηκε έτσι άδικα.

 

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.