Διαφορα

Ενημερωτικά φυλλάδια από την Αστυνομία εν όψει εορτών

Διανεμήθηκαν από αστυνομικούς των Τμημάτων Τροχαίας Άργους και Ναυπλίου.



Ενημερωτικά φυλλάδια τροχαίας διανεμήθηκαν από αστυνομικούς των Τμημάτων Τροχαίας Άργους και Ναυπλίου σε οδηγούς ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων

Χθες (23-12-2016) διανεμήθηκαν από αστυνομικούς των Τμημάτων Τροχαίας Άργους και Ναυπλίου, ενημερωτικά φυλλάδια με συμβουλές οδικής ασφάλειας, σε οδηγούς του
Άργους και του Ναυπλίου, ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων.



Υπενθυμίζεται και πάλι στους οδηγούς και τους λοιπούς χρήστες του οδικού δικτύου ότι, η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας και ότι όταν οδηγούμε θα πρέπει να έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι:

• Αλκοόλ και οδήγηση σκοτώνουν.
• Ζώνη- κράνος και τα παιδιά στα παιδικά καθίσματα σώζουν ζωές.
• Υπερβολική ταχύτητα, παραβίαση προτεραιότητας και σηματοδότη και κινητό κατά την οδήγηση, οδηγούν σε σοβαρά τροχαία ατυχήματα.


Επιπλέον, συνιστάται στους οδηγούς:

•Πριν ταξιδέψουν να κάνουν τεχνικό έλεγχο στο όχημά τους, να ενημερώνονται για την κατάσταση του οδικού δικτύου και τις καιρικές συνθήκες, καθώς επίσης να εφοδιαστούν με αντιολισθητικές αλυσίδες.
• Να μην υπερεκτιμούν τις οδηγικές τους ικανότητες και τις τεχνικές δυνατότητες των οχημάτων τους.
• Να σέβονται και να προστατεύουν τους συνεπιβάτες και τους συνανθρώπους τους που χρησιμοποιούν το οδικό δίκτυο, οδηγώντας το όχημά τους με υπευθυνότητα και περίσκεψη.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.