Διαφορα

6.000 ευρώ από ομογενείς σε 32 πλημμυροπαθείς οικογένειες!

Ποσό 6.000 ευρώ για τους άπορους δημότες, για τις μέρες των γιορτών, προσέφερε η Παμμεσσηνιακή Ομοσπονδία Αμερικής και Καναδά, στο Δήμο Καλαμάτας.

 

Την επιταγή επέδωσε στο δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα ο Μιχάλης Σούμπλης, ως εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας. Το ποσό θα διατεθεί σε 32 οικογένειες της πόλης, που επελέγησαν από τη Διεύθυνση Πρόνοιας του δήμου, για να ψωνίσουν είδη που χρειάζονται. Η επιταγή δόθηκε σε εκπρόσωπο της τοπικής εταιρείας σούπερ μάρκετ "Αδελφοί Μουργή", ενώ οι οικογένειες που έχουν επιλεγεί, θα ειδοποιηθούν από την Πρόνοια, για να προμηθευτούν δωρεάν είδη που χρειάζονται. Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τους ομογενείς και τον κ. Σούμπλη.

 

Ακόμα, ο κ. Σούμπλης επέδωσε στο δήμαρχο επιταγή συμβολικής στήριξης από την Παμμεσσηνιακή Ομοσπονδία, ύψους 200 ευρώ, για την ανέγερση ηρώου στη μνήμη των Μεσσηνίων πεσόντων, στην πλατεία 23ης Μαρτίου.

 

Με την ευκαιρία, ο δήμαρχος ανέφερε ότι με προσπάθειες του Δήμου Καλαμάτας, 3.500 άτομα υποστηρίζονται από το πρόγραμμα του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, που σημαίνει 200 ευρώ ανά οικογένεια συν 100 ευρώ για κάθε επιπλέον άτομο το μήνα.

 

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.