Διαφορα

Χωρίς τέλος το θρίλερ με την 31χρονη που χάθηκε στη γέφυρα

Άκαρπες για δεύτερη συνεχή ημέρα παρέμειναν οι έρευνες για τον εντοπισμό μίας 31χρονης γυναίκας τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το πρωί της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης».

 

Τελευταία φορά που η 31χρονη εθεάθη ζωντανή ήταν στις 07.20 της 31ης Δεκεμβρίου, οπότε και φαίνεται από τις κάμερες ασφαλείας και κυκλοφορίας της γέφυρας να σταθμεύει το αυτοκίνητό της μεταξύ του τρίτου και του τέταρτου πυλώνα. Στη συνέχεια, σύμφωνα με το οπτικοακουστικό υλικό το οποίο βρίσκεται στην κατοχή του Α' Λιμενικού Τμήματος Ρίου που διερευνά την υπόθεση, η γυναίκα κατευθύνεται προς το πεζοδρόμιο της γέφυρας. Ολα τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι Αρχές συγκλίνουν στην αυτοκτονία.

 

Στο αυτοκίνητο της γυναίκας, μάρκας Mercedes A Class, βρέθηκε ένα χειρόγραφο σημείωμα προς την οικογένειά της στο οποίο η 31χρονη, που σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές είναι μητέρα δύο παιδιών, προανήγγειλε την πρόθεσή της να δώσει τέλος στη ζωή της. Μέσα σε αυτό αναφέρει αναλυτικά τους λόγους που την οδηγούν στο να αυτοκτονήσει μία ημέρα πριν έρθει ο καινούργιος χρόνος. Ωστόσο, όσο οι έρευνες για τον εντοπισμό της εξελίσσονται χωρίς κάποιο αποτέλεσμα, η 31χρονη τόσο για τις Αρχές όσο και για τους οικείους της θεωρείται αγνοούμενη.

 

Ο άνθρωπος που την είδε τελευταία φορά ήταν ο υπεύθυνος της γέφυρας, ο οποίος κάλεσε αμέσως το Λιμενικό αναφέροντας ότι η γυναίκα πιθανώς έπεσε από τη γέφυρα και μάλιστα από το σημείο όπου έχει το μεγαλύτερο ύψος.

 

Ενα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού, πλοία της πορθμειακής γραμμής και ένα αλιευτικό σκάφος κατέφτασαν άμεσα στο σημείο και άρχισαν να «χτενίζουν» την ευρύτερη θαλάσσια περιοχή. Ερευνες γίνονταν και από ξηράς με τρία περιπολικά οχήματα του Λιμενικού, καθώς και με υπηρεσιακό όχημα του Ερυθρού Σταυρού, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Στις έρευνες για τον εντοπισμό της 31χρονης οι Αρχές έχουν επιστρατεύσει ακόμη και drones για τα δύσβατα σημεία, δίχως να αποδώσουν καρπούς.

 

Οι αναζητήσεις κατά μήκος της ακτογραμμής συνεχίστηκαν και χθες με ενισχυμένες δυνάμεις από το λιμεναρχείο Μεσολογγίου και Πατρών, χωρίς όμως να έχουν τελεσφορήσει. Με το πρώτο φως του ηλίου οι έρευνες θα ξεκινήσουν και σήμερα, για τρίτη συνεχή ημέρα, ενώ τα σημεία που επικεντρώνονται οι Αρχές ξεκινούν από την ευρύτερη θαλάσσια περιοχή πέριξ της γέφυρας και φτάνουν έως Μακύνεια, Κάτω Βασιλική και Καλαμάκι. 

 

ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου έχει απασχολήσει τη δημοσιότητα επειδή κάποιος άνθρωπος την επέλεξε για να δώσει τέλος στη ζωή του. Εκτός του συμβάντος με την 31χρονη, μέσα στο 2016 καταγράφηκε τουλάχιστον μία ακόμη απόπειρα, γεγονός που φαίνεται να προβληματίζει τους αρμόδιους φορείς.

 

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.