Διαφορα

Αποκατάσταση σήματος ΕΡΤ σε Βλαχέρνα, Καστανιά

Μετά τη λήξη της συνεργασίας της Digea με την ΕΡΤ το τελευταίο διάστημα έχει προκύψει πρόβλημα λήψης σήματος της ΕΡΤ σε πάνω από 20 σημεία της Ελλάδας.



Μετά απο σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπεύθυνο συντήρησης και αποκατάστασης δικτύων της ΕΡΤ, κ. Ιωάννη Βασιλόπουλο, ενημερώνουμε ότι έχει προβλεφθεί νέα εγκατάσταση αναμεταδότη για την ΕΡΤ στην Βλαχέρνα-Καστανιά, απ όπου παίρνει τηλεοπτικό σήμα το Δάρα.

Μετά τη λήξη της συνεργασίας της Digea με την ΕΡΤ το τελευταίο διάστημα έχει προκύψει πρόβλημα λήψης σήματος της ΕΡΤ σε πάνω από 20 σημεία της Ελλάδας π.χ Δάρα, Βλαχέρνα, Σιάτιστα κλπ..

Για τον παραπάνω λόγο η ΕΡΤ έχει αλλάξει το σήμα στις περιοχές αυτές σε αναλογικό μέχρι να παραλάβει μετά από σχετική έγκριση από το αρμόδιο υπουργείο τους νέους αναμεταδότες-αναγεννητές σήματος.

Ο εκπρόσωπος της ΕΡΤ διαβεβαίωσε πως το πρόβλημα θα λυθεί καθώς όλα έχουν δρομολογηθεί αλλά χωρίς να μπορεί να δεσμευτεί για ένα ακριβές χρονοδιάγραμμα.

Επίσης συνέστησε υπομονή και ενημέρωσε ότι μπορούμε αναλογικά να λαμβάνουμε σήμα της ΕΡΤ στην περιοχή μας στη θέση 47 ή 34 ή στο κανάλι 9 (VHF) μέχρι να αποκατασταθεί οριστικά το πρόβλημα.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.