Διαφορα

Και νέα Ομοσπονδία αγροτικών συλλόγων στην Πελοπόννησο

Έχουν ήδη γίνει δύο συγκεντρώσεις (σε Νεμέα και Τρίπολη) και σύντομα αναμένεται να ιδρυθεί η εν λόγω Ομοσπονδία.



Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής, αποφασίστηκαν τα εξής για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα:

"1. Μετά την απόφαση της ίδρυσης ομοσπονδίας διαπιστώθηκε η πρόοδος με την ίδρυση νέων αγροτικών, ανεξάρτητων, συλλόγων.

2. Σηματοδοτούμε την έναρξη των αγροτικών κινητοποιήσεων αρχής γεννώμενης από την Κυριακή 15/01/2017 με την επίσκεψη του υπουργού αγροτικής ανάπτυξης στη Τρίπολη , όπου θα του επιδοθεί ψήφισμα διαμαρτυρίας από τη Συντονιστική Επιτροπή Ανεξαρτήτων Αγροτικών Συλλόγων Πελοποννήσου.

Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας με δράσεις που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Στον μαζικό αυτό αγώνα που έχουμε ξεκινήσει ως ανεξάρτητοι αγρότες της Πελοποννήσου λιγόψυχοι και αγροτοπατέρες, που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η προσωπική τους προβολή και η προστασία του κομματικού τους χώρου, δεν χωρούν".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.