Διαφορα

ΟΑΕΔ: Εως 16/1 οι αιτήσεις για 10.000 προσλήψεις απο επιχειρήσεις

Παράταση έως τη Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου, έδωσε ο ΟΑΕΔ για την διαδικασία υποβολής αιτήσεων, που αφορά την επιχορήγηση επιχειρήσεων για πρόσληψη έως 10.000 ανέργων ηλικίας 30 – 49 ετών.

 

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο ο ΟΑΕΔ, διευκρινίζεται ότι η παράταση αφορά:

α) Περισσότερο Αναπτυγμένες Περιφέρειες: Αττική, Νότιο Αιγαίο.

β) Περιφέρειες σε μετάβαση: Δυτική Μακεδονία, Στερεά Ελλάδα, Ιόνια Νησιά, Πελοπόννησος, Βόρειο Αιγαίο, Κρήτη.

γ) Λιγότερο Αναπτυγμένες Περιφέρειες: Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Κεντρική Μακεδονία, Ήπειρος, Θεσσαλία, Δυτική Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι το "πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση 10.000 ανέργων ηλικίας 30-49 ετών" εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και δια βίου Μάθηση 2014 - 2020 (ΕΠ ΑΝΑΔ ΕΔΒΜ)" και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

Οι λεπτομέρειες και οι όροι υλοποίησης του προγράμματος, που προσδιορίζονται από τις νέες διαδικασίες διαχείρισης και ελέγχου του ΕΣΠΑ, περιγράφονται στη Δημόσια Πρόσκληση, No 12/2016, η οποία έχει δημοσιευτεί στο Πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ και είναι αναρτημένη στις ιστοσελίδες του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), του ΕΣΠΑ www.espa.gr και στην ιστοσελίδα.

 

Πηγή: dikaiologitika.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.