Διαφορα

Κοπή πίτας της Μητρόπολης

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Τρίπολης λαμβάνει την τιμή να σας προσκαλέσει στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Τρίπολης.

Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Μητρόπλης  στην πλατεία Εθνάρχου Μακαρίου στις 11.00 π.μ.

 

Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως θα ευλογήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος.

 

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ενώ θα υπάρχει  λαχειοφόρος αγορά με σκοπό την συνέχιση των εργασιών της ανακαίνισης του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως.

 

Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε στην εκδηλωση, ωστε να λάβουμε την ευλογία του Αγίου Βασιλείου και να ανταλλάξουμε ευχές για το Νέο έτος.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.