Διαφορα

Εκλογή νέων οργάνων Διοίκησης ΤΕΕ Πελοποννήσου

Ολοκληρώθηκαν στις 12 Ιανουαρίου 2017 οι διαδικασίες της 59μελούς Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Πελοποννήσου, όπως προέκυψε από τις εκλογές στις 20 Νοεμβρίου 2016, για την εκλογή και ανακήρυξη των νέων Οργάνων Διοίκησης.

 

Συγκεκριμένα η συγκρότηση των Οργάνων Διοίκησης του ΤΕΕ Πελοποννήσου για τη νέα τριετία έχει ως κάτωθι :

 

ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Τσιώλη Χαρίκλεια, Π.Μ.

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Καρούντζος Δημητριος, Μ/Η.Μ.

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Βερούτης Βασίλειος,  Μ.Μ.

ΜΕΛΗ : Θεοφιλόπουλος Ιωάννης, Χ.Μ.

Καραβάς Σπυρίδων, Π.Μ.

Μαρλαντής Γεώργιος, Π.Μ.

Μωρακέα Κυριακή, Π.Μ.

Ξηνταροπούλου Βασιλική, Αρχ.Μ.

Χρυσικός Παύλος, Μ.Μ.

 

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Σπηλιόπουλος Κωνσταντίνος, Αρχ.Μ.

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Θωμόπουλος Δημήτριος, Μετ.Μ.

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Παπαναστασίου Χρήστος, Π.Μ. & Μ.Μ.

 

Η επανεκλεγείσα Πρόεδρος του ΤΕΕ Πελοποννήσου κ. Τσιώλη δήλωσε τα εξής :

«Η στήριξη των Μηχανικών της Πελοποννήσου μας τιμά, αυξάνει το αίσθημα ευθύνης και μας δίνει δύναμη και αποφασιστικότητα για να συνεχίσομε τον αγώνα μας με συνέπεια, σοβαρότητα και σεβασμό στο συνάδελφο, προκειμένου να διεκδικήσομε και να διαμορφώσομε όλοι μαζί ένα καλύτερο αύριο. Στην κατεύθυνση αυτή και ως νέα Διοίκηση, θα συνεχίσομε άοκνα για τη βελτίωση των όρων άσκησης και αναβάθμισης του επαγγέλματος, για τη στήριξη της καθημερινότητας των Μηχανικών, για την κατάργηση του ισχύοντος ασφαλιστικού και φορολογικού συστήματος, για την αντιμετώπιση της ανεργίας του κλάδου και την αποτροπή της αναγκαστικής μετανάστευσης στο εξωτερικό. Θα καταβάλομε επίσης κάθε προσπάθεια προκειμένου να εμπεδωθεί η βεβαιότητα ότι για την ανάκαμψη της οικονομίας της Ελλάδας απαιτείται στοχευμένη αναπτυξιακή πολιτική στην οποία πρωτεύοντα ρόλο επιβάλλεται να διαδραματίσει ο τεχνικός κόσμος της χώρας».

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.