Διαφορα

Η Φινλανδία έβαλε στόχο να εξαλείψει το κάπνισμα μέχρι το 2040!

"Θέλουμε να ξεφορτωθούμε όλα τα είδη καπνιστού, συμπεριλαμβανομένου του ηλεκτρονικού τσιγάρου", δηλώνουν χαρακτηριστικά στελέχη του υπουργείου Υγείας.

 

Να έχει εξαλείψει πλήρως το κάπνισμα εντός των συνόρων της έως το 2040 (περιορίζοντας τον αριθμό των καπνιστών σε ποσοστό μικρότερο του 2% επί του συνόλου του πληθυσμού): αυτός είναι ο στόχος που έχει θέσει η κυβέρνηση της Φινλανδίας.

 

Με δεδομένο μάλιστα ότι στη χώρα το ποσοστό των καπνιστών όντως φθίνει τα τελευταία χρόνια, ο εν λόγω στόχος φαντάζει επιτεύξιμος. "Θέλουμε να ξεφορτωθούμε όλα τα είδη καπνιστού, συμπεριλαμβανομένου του ηλεκτρονικού τσιγάρου", δηλώνουν χαρακτηριστικά στελέχη του υπουργείου Υγείας της χώρας, αποκηρύσσοντας μάλιστα το ηλεκτρονικό τσιγάρο ως "παγίδα".

 

Πηγή: perierga.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.