Διαφορα

Αρκάς πολιτικός... με οχτώ γράμματα!

Παρατηρήστε την φωτογραφία και βρείτε ποιος γνωστός πολιτικός αγωνιζόταν στα νιάτα του με την φανέλα της τοπικής ομάδας του χωριού του, μαζί με τον αδερφό του. 

  

Ο ίδιος αγωνιζόταν στην κορυφή της επίθεσης. Ψηλό σέντερ φορ, του οποίου το ύψος του τον βοηθούσε να κυριαρχεί στην περιοχή των αντιπάλων.

 

Ο αδερφός του λίγο πιο δημιουργικός μέσα στο γήπεδο, έπαιζε στο κέντρο σαν δεκάρι. Βλέποντας χώρους μοίραζε την μπάλα στους συμπαίκτες του και έβγαζε ασίστ στον επιθετικό αδερφό του χρήζοντας τον σκόρερ σε αρκετά παιχνίδια.

 

Η φωτογραφία χρονολογείται περίπου στην δεκαετία του 1970 και η ομάδα που απεικονίζεται είναι ο Πάρνωνας Καστρίου, στο γήπεδο του χωριού.

 

Ο υψηλόσωμος επιθετικός της ομάδας είναι ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης!

 

Ενώ ο βιρτουόζος μέσος δεν είναι άλλος από τον αδερφό του Περιφερειάρχη, Βασίλειο Τατούλη.

 

Η καταγωγή των αδερφών Τατούλη και η αγάπη για το χωριό τους είναι γνωστή. Ο Πέτρος φορώντας την φανέλα του Πάρνωνα αγωνιζόταν με στόχο σε κάθε παιχνίδι την νίκη της ομάδας. Πλέον από  την θέση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, ο Τατούλης δίνει διαφορετικού είδους μάχες.

 

Όρθιος στα αριστερά της φωτογραφίας με το μαύρο σορτσάκι, διακρίνεται ο Πέτρος, ενώ όρθιος στα δεξιά δίπλα στον τερματοφύλακα  βρίσκεται ο Βασίλης. 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.