Διαφορα

Συνέλευση των εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής (photos)

Θέματα που απασχολούν την ειδική αγωγή, συζητήθηκαν σήμερα το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Τρίπολης.

Αυτό έγινε στα πλαίσια της γενικής συνέλευσης των εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής-  και για να είμαστε ακριβέστεροι, εργαζομένων που χαρακτηρίζονται ως Ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό και Ειδικό βοηθητικό προσωπικό- που δραστηριοποιούνται στην Πελοπόννησο.

 

 

Κεντρικό ζήτημα η σύσταση συλλόγου ειδικής αγωγής (ΠΟΣΕΕΠΕΑ ) Πελοποννήσου,καινούριο καταστατικό και συζήτηση επί των προβλημάτων όλων των ειδικοτήτων ειδικής αγωγής, δεδομένου των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν αναπληρωτές αλλά και μόνιμοι εκπαιδευτικοί.

 

 

Σύμφωνα με τους ομιλητές, βασικά αιτήματα του κλάδου είναι τα ίσα δικαιώματα με άλλους εκπαιδευτικούς κλάδους, ο ενιαίος πίνακας και  η μοριοδότηση. 

 

Να σημειωθεί πως, πάντα σύμφωνα με τους εισηγητές, παρουσιάζονται, από πέρυσι ειδικά, πολλά προβλήματα με τις τοποθετήσεις εργαζομένων στην περιφερειακή διεύθυνση εκπαίδευσης  Πελοποννήσου, γεγονός που δυσχεραίνει την περαιτέρω βελτιστοποίηση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, σε σχέση με την ειδική αγωγή.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.