Διαφορα

Ορίστηκε το μίσθωμα για τις βοσκήσιμες γαίες

Τι αναφέρει η Κοινή Υπουργική Απόφαση...



Ορίστηκε το μίσθωμα για τις βοσκήσιμες γαίες Με Κοινή Υπουργική Απόφαση καθορίζεται το ύψους μισθώματος για τη χρήση των βοσκήσιμων γαιών, κατά τη μεταβατική περίοδο μέχρι την έγκριση των διαχειριστικών σχεδίων βόσκησης.

Πιο συγκεκριμένα, η Kοινή Υπουργική Απόφαση αναφέρει: Καθορίζουμε το ύψος του ετήσιου μισθώματος για τη χρήση της βοσκής σε δημόσιες και δημοτικές βοσκήσιμες γαίες, κατά τη μεταβατική περίοδο μέχρι την έγκριση των διαχειριστικών σχεδίων βόσκησης, ως εξής:

α) Στις επιλέξιμες για ενίσχυση, σύμφωνα με το καθεστώς της Ενιαίας Ενίσχυσης, βοσκήσιμες γαίες σε 0,40 €/στρέμμα.

β) Στις μη επιλέξιμες για ενίσχυση βοσκήσιμες γαίες σε 0,15 €/στρέμμα. Το μίσθωμα της παραγράφου 1 κατατίθεται στον Κωδικό Αριθμό Εσόδου 3418 "Μίσθωμα δικαιώματος χρήσης βοσκής δημοσίων βοσκήσιμων γαιών" των Περιφερειών της Χώρας και διατίθεται για την εκπόνηση των διαχειριστικών σχεδίων βόσκησης ή καταβάλλεται στους ΟΤΑ οι οποίοι έχουν εκμισθώσει δημοτικές βοσκήσιμες γαίες, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 4 της υπ’ αριθμ. 1332/93570/23.8.2016 απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων


Πηγή: e-ea.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.