Διαφορα

Απίστευτο! Στέλνουν mail για ίδρυση εταιρειών στην Βουλγαρία

Ίδρυση εταιρείας και Λογιστήριο στη Βουλγαρία. Δοκιμασμένη λύση!

 

Αν έχετε χάσει τον ύπνο σας με τη φορολογία και το ασφαλιστικό, σας προσφέρουμε τη δοκιμασμένη λύση! Σας βοηθάμε να ιδρύσετε γρήγορα και αξιόπιστα μια εταιρεία στη Βουλγαρία, ώστε να έχετε:

 

• μόνο 10% Φορολογία 

• ίδρυση εταιρείας σε 1 ημέρα

• γρήγορο άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών σε 1 ημέρα

(κάρτες και το internet banking στα χέρια σας)

• αξιόπιστες λογιστικές υπηρεσίες για να ξέρετε τι σας γίνεται

 

Αν ανήκετε στους επαγγελματίες που σέβονται τη δουλειά τους και δε θέλουν να εκτεθούν, αυτοί είναι οι λόγοι για να μας επιλέξετε:

 

Χρησιμοποιούμε σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα για καλύτε-ρη εξυπηρέτηση και για να έχετε πάντα πρόσβα-ση στα χαρτιά σας (που είναι και στα ελληνικά).

 

Μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα την εταιρεία σας, με το προνομιακό συμβόλαιο 2 ετών και 250 ευρώ/μήνα, χωρίς κανένα άλλο κόστος.

 

Σας εκπαιδεύουμε βήμα-βήμα για τη διαχείριση της νέας εταιρείας και συμβου-λεύουμε για όσα πρέπει να γνωρίζετε για να συ-νεχίσετε να δουλεύετε επιτυχημένα.

Καλέστε τώρα στο .... για λύση στη δική σας περίπτωση!

ή από σταθερό στο .....

 

*Ρωτήστε μας πώς μπορείτε να ιδρύσετε εταιρεία ακόμα και χωρίς να έχετε διαθέσιμο το κεφάλαιο.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.