Διαφορα

winamp wmp real qt

Αρχίζουν οι διαφημίσεις στο Instagram!

Το Instagram, μια εφαρμογή για να μοιράζονται οι χρήστες τις φωτογραφίες τους επιδιώκει νέα έσοδα, ανοίγοντας τις πόρτες στους περισσότερους διαφημιστές ανά τον κόσμο.

 

 

Οι διαφημίσεις ήταν προηγουμένως διαθέσιμες σε μόλις 8 χώρες, ενώ τώρα στο παιχνίδι θα μπουν και άλλες 20 χώρες, μεταξύ των οποίων η Ιταλία, η Ισπανία και η Ινδία.

 

Με 300 εκατομμύρια μηνιαίους χρήστες, το Instagram έχει μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με τους αντιπάλους του, καθώς το Facebook βοηθάει στην στοχευόμενη διαφήμιση.

 

Οι διαφημιζόμενοι έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν τη βάση δεδομένων των νέων σε ηλικία χρηστών του και τα δεδομένα από το Facebook, του μεγαλύτερου κοινωνικού δικτύου στον κόσμο με 1,5 δισεκατομμύριο χρήστες.

 

Τα διαφημιστικά έσοδα του Instagram προβλέπεται να φθάσουν το 1,5 δις $ το 2016, σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών eMarketer, αριθμός που θα είναι διπλάσιος το 2017 - 2.800.000.000 $.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.