Διαφορα

Δεύτερη γραμμή υψηλής τάσης θα περνάει από Αρκαδία!

Πρόκειται για μια γραμμή που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες της Αττικής, όπως πληροφορηθήκαμε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο κ. Παυλής δήλωσε πως αναμένει επίσημη ενημέρωση για το θέμα, καθώς φαίνεται πως η ΔΕΗ θα προχωρήσει άμεσα στην υλοποίηση του έργου, γεγονός που επιβεβαίωσαν Πρόεδροι Δημοτικών Κοινοτήτων, οι οποίοι αναφέρθηκαν σε επιστολές που έλαβαν ιδιώτες, κάτοικοι περιοχών απ' τις οποίες θα περάσει η νέα γραμμή υψηλής τάσης.

 

Η διαδικασία αυτή, πρέπει να σημειώσουμε πως είναι σε εξέλιξη εδώ και δυο χρόνια, δεν μπορεί να αρθεί-γιατί χαρακτηρίζεται ως "εθνικής σημασίας"-, αλλά, σε αντίστοιχες περιπτώσεις κατά το παρελθόν, παρεμβάσεις φορέων και ιδιωτών είχαν προκαλέσει αλλαγές σχεδιασμού, γεγονός που συνέβη με τους αγωγού φυσικού αερίου, επί παραδείγματι.

 

Οι κ. Σμυρνιώτης και Τζιούμης  ζήτησαν να εξεταστεί απ' τη δημοτική αρχή αν πρέπει να υπάρξει κάποια παρέμβαση, εκ μέρους του Δημοτικού συμβουλίου, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα, τόσο όσον αφορά την επιβάρυνση της υγείας δημοτών αλλά και όσον αφορά το περιβάλλον.

 

Να πούμε πως η γραμμή θα διέρχεται από ημιαγροτικές περιοχές του διευρυμένου Δήμου Τρίπολης,

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.