Διαφορα

Γυρίσματα στην Τριφυλία κάνει η κινεζική τηλεόραση

Στόχος η ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και του φυσικού πλούτου.



Γυρίσματα της κινεζικής τηλεοπτικής παραγωγής «Travel with the CEO» («Tαξιδεύοντας με τον διευθύνοντα») θα πραγματοποιηθούν αύριο στην περιοχή της Τριφυλίας.

Το συνεργείο της εκπομπής βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Μεσσηνία και πιο συγκεκριμένα στην Costa Navarino και αύριο θα φιλοξενηθεί από τον Δήμο Τριφυλίας.

Σχετική απόφαση πάρθηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση του δήμου, στην οποία μεταξύ άλλων τονίζεται ότι θα φιλοξενηθούν για μια ημέρα δημοσιογράφοι της κινεζικής τηλεοπτικής παραγωγής "Travel with the CEO" που θα βρίσκονται μέχρι τις 6 Απριλίου στην Costa Navarinο.

Τονίζεται ότι η συγκεκριμένη παραγωγή έχει κλείσει γυρίσματα μόνο στην Ελβετία, στο Λονδίνο, στην Αμερική, στον Καναδά, στη Σιγκαπούρη και τη Μεσσηνία.

Η αυριανή φιλοξενία από το Δήμο Τριφυλίας έχει στόχο το γύρισμα τηλεοπτικών πλάνων, βάσει του concept της τηλεοπτικής παραγωγής, για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και του φυσικού πλούτου της Τριφυλίας.

Η εκπομπή θα προβληθεί στην κινεζική τηλεόραση.

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.