Διαφορα

Οι Βλαχοκερασιώτες στηρίζουν "Τo καλάθι του Πτωχού Αδελφού"

Πολύτιμη στήριξη για μια ακόμα φορά προσέφεραν στο Φιλανθρωπικό Πρόγραμμα «Το καλάθι του Πτωχού Αδελφού» με αφορμή το Πάσχα, οι κάτοικοι της Ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Βλαχοκερασιάς Αρκαδίας.

 

Στις 20  Απριλίου,  ο πάτερ Ιωάννης Σουρλίγγας ως  υπεύθυνος του Φιλανθρωπικού Προγράμματος  « ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ» αλλά και ως προσωρινός Εφημέριος της Ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Βλαχοκερασιάς, της Αρχιερατικής Περιφερείας Νοτίου Μαντινείας,   παραλαμβάνοντας την αγάπη των προσφερόντων  εκ των ενοριτών της Βλαχοκερασιὰς   ευχαρίστησε  θερμά όλους όσους στηρίζουν το Φιλανθρωπικό Πρόγραμμα της Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας και ευχήθηκε  ο Ύψιστος να τούς χαρίζει δύναμη και υγεία, ώστε να συνεχίζουν επί μακρόν τις φιλάνθρωπες δράσεις τους και να ανταποδώσει ο Κύριος την προσφορὰ. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.