Διαφορα

Έψαχναν αποδείξεις με φακό κάτω από τραπέζια! (photos)

Νυχτερινή έφοδος του ΣΔΟΕ με γιουχαΐσματα...

 

Όχι  ένα, όχι δύο αλλά όλα τα τραπέζια "επισκέφθηκε" υπάλληλος του Σώματος Διώξης Οικονομικού Εγκλήματος, που βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε γνωστό κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στον πεζόδρομο της Ηφαίστου.

 

Λίγο πριν τη μια τα ξημερώματα της Κυριακής, στο χώρο εμφανίστηκε μαυροφορεμένη ξανθιά γυναίκα, και σε κλάσματα δευτερολέπτου, άρχισε να παίρνει τις αποδείξεις από τα τραπέζια των θαμώνων και να κάνει διασταύρωση με την βοήθεια υπαλλήλου του καταστήματος.

Στη θέα της υπαλλήλου, αρκετοί θαμώνες άρχισαν τα σχόλια, ενώ δεν έλειψαν και τα γιουχαϊσματα, όταν στεκόταν αρκετή ώρα "πάνω" από κάποια παρέα, έως ότου εμφανιστεί η απόδειξη...!

 

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση, όπου κινητοποιήθηκαν οι φακοί των κινητών τηλεφώνων προκειμένου να εντοπιστούν αποδείξεις που είχαν παρεπέσει στο πάτωμα!

Η νυχτερινή έφοδος του ΣΔΟΕ, συνεχίστηκε όπως πληροφορήθηκε το tempo24.gr και σε άλλα νυχτερινά καταστήματα της περιοχής, αλλά και στο κέντρο της Πάτρας.

 

Πηγή: tempo24.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.