Διαφορα

Άξιον εστί: Εθελοντικές Αιμοδοσίες!

Ενημερώνουμε τους εθελοντές αιμοδότες οτι η 5η εθελοντική αιμοδοσία τροποποιήθηκε από τον αρχικό προγραμματισμό της λόγω έκτακτων υποχρεώσεων που προέκυψαν απο πλευρά κινητής ομάδας.

 

Οι αιμοδοσίες θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

 

Στις 6 Μαϊου 2017 ημέρα Σάββατο στο Άστρος στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου του ιερού του ναού Αγίου Αποστόλου Παύλου.

 

Στις 7 και 8 Μαϊου 2017, Κυριακή και Δευτέρα αντίστοιχα, θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

 

Η αιμοληψία θα πραγματοποιηθεί από κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΠΑΙΔΩΝ " Η Αγία Σοφία" και τις τρεις μέρες απο τις 11:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα. 

 

Παρακαλούνται οι αιμοδότες να φέρουν μαζί τουε το Δελτίο της Αστυνομικής τους ταυτότητας και να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.