Διαφορα

Η Volton χορηγός του SKIRITIDA RUN!

Το “Skiritida Run” και η Αρκαδική Οικολογική Φάρμα ανακοινώνουν τη χορηγική συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας VOLTON. Μία από τις νέες δυνάμεις στο χώρο της ενέργειας συμπορεύεται με το κορυφαίο αθλητικό-πολιτιστικό φεστιβάλ της Αρκαδίας.

 

Η VOLTON Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε. είναι μία εταιρεία ενέργειας που δραστηριοποιείται στο χώρο της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελληνική αγορά, με βλέψεις στην εμπορία ενέργειας στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

 

Το όραμα και η ορμή της νέας δύναμης στο χώρο της ενέργειας έρχονται να ταυτιστούν με την ταυτότητα του “Skiritida Run” που αποτελεί μια διοργάνωση με προορισμό την εξέλιξη, την ανάπτυξη και την υψηλή ποιότητα παροχών.

 

Ο κύριος στόχος της VOLTON είναι να παραμείνει στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων σε μία δυναμική αγορά που εξελίσσεται ταχέως, εκπληρώνοντας τις ενεργειακές ανάγκες επιχειρήσεων και νοικοκυριών.

 

Στο “Skiritida Run” η VOLTON θα συμμετέχει με τη δική της Running Team, ενώ στο σημείο τερματισμού θα υπάρχει και το δικό της περίπτερο με όλες τις πληροφορίες που θα θελήσουν να συλλέξουν δρομείς και επισκέπτες.

 

Ο Γενικός Διευθυντής της VOLTON, Ανδρέας Σκιαδόπουλος, μίλησε για τη χορηγία στο “Skiritida Run” και ανέφερε: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μας δίνεται η ευκαιρία να στηρίξουμε το Skiritida Run. Ως πάροχος Ηλεκτρικής Ενέργειας με στέρεες βάσεις, κάνουμε πλάνα μακράς πνοής για να μπορούμε να στηρίζουμε μακροχρόνια τους καταναλωτές στον δικό τους αγώνα δρόμου”.

 

Ο Γενικός Διευθυντής του Skiritida Run, Γιάννης Ντάλλας, τόνισε: “Το Skiritida Run καλωσορίζει ακόμη ένα νέο και ιδιαιτέρως ανερχόμενο συμπαίκτη. Είμαστε χαρούμενοι για το γεγονός πως μια εταιρεία με όραμα και πίστη στέκεται στο πλευρό μας, με στόχο την παράλληλη ανάπτυξη και εξέλιξη. Είμαστε σίγουροι πως οι φιλοδοξίες και τα όνειρα για τα οφέλη της συγκεκριμένης συνεργασίας θα επαληθευτούν στο μέγιστο βαθμό.”

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.