Διαφορα

Ελληνοτουρκικός πόλεμος στο Survivor!

Οι παίκτες του τουρκικού Survivor ενημερώθηκαν από τον Acun Ilicali ότι θα αντιμετωπίσουν σε ένα από τα προσεχή αγωνίσματα τους Έλληνες που συμμετέχουν στο ριάλιτι. Ακολούθησε "επίθεση" στο ελληνικό hashtag του ριάλιτι!

 

Ξεχάστε για λίγο τις κόντρες Διάσημων εναντίον Μαχητών στο Survivor. Οι δύο ομάδες θα ενωθούν σε μία για να αντιμετωπίσουν του Τούρκους παίκτες του ριάλιτι που γυρίζετε παράλληλα στην Δομινικανή Δημοκρατία.

 

Η ενημέρωση έγινε στο τουρκικό συμβούλιο του νησιού από τον Acun Ilicali, παραγωγό του ριάλιτι ο οποίος είχε πάρει για λίγο και τον ρόλο του Σάκη Τανιμανίδη στο ελληνικό, όταν χρειάστηκε να βρεθεί στην Ελλάδα.

 

Γι' αυτό άλλωστε και στο twitter έγινε ένας μικρός χαμός στο #survivorGR όπου μπήκαν Τούρκοι φαν του ριάλιτι μόλις είδαν το επεισόδιο και προετοίμασαν τους Έλληνες για την ήττα τους. Αμέτρητα tweets με φωτογραφίες των παικτών του τουρκικού ριάλιτι, ενώ κάποιοι χρήστες προσπάθησαν και μέσω google translate να στείλουν το μήνυμά τους στα ελληνικά.

 

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.