Διαφορα

Τα θοιρανοίξια του Νεομάρτυρα Παύλου (photos)

Με κάθε λαμπρότητα τελέσθηκαν την Πέμπτη 18 Μαΐου το απόγευμα, τα θυρανοίξια του ανακαινισμένου ιερού Ναού Νεομάρτυρα Παύλου Τρίπολης.

 

Τα θυρανοίξια τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος με την συμμετοχή πολλών ιερέων και πλήθους ευσεβούς Λαού της πόλης μας.

 

Στις 7 το απόγευμα έλαβε χώρα η υποδοχή των ιερών Λειψάνων των Αγίων Νεομαρτύρων Δημητρίου και Παύλου από την ιερά Μονή Αγίου Νικολάου των Βαρσών και ακολούθησε η Τελετή των Θυρανοιξίων και τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Αλεξάνδρου.

 

Τα Άγια Λείψανα των Νεομαρτύρων θα παραμείνουν στον νεοανακαινισθέντα Ναό του  Αγίου Παύλου έως την Κυριακή το βράδυ από όπου και   θα μεταφερθούν  με πομπή στον ιερό Ναό του Προφήτη Ηλιού και των Αγίων Νεομαρτύρων όπου θα τελεσθεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής των Πολιούχων μας.  

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.