Διαφορα

Δεσμεύεται η περιουσία του Γιάννου Παπαντωνίου

Το σχετικό βούλευμα εκδόθηκε μετά από αίτημα της νέας προϊσταμένης στην Εισαγγελία Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη.



Με απόφαση των ελληνικών δικαστικών αρχών, δεσμεύεται η κινητή και ακίνητη περιουσία του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου.

Η δέσμευση ακίνητης και κινητής περιουσίας για τον Γιάννο Παπαντωνίου (η κατοικία του στην Κηφισιά, το γραφείο του στο κέντρο της Αθήνας αλλά και λογαριασμοί του σε ελληνικά πιστωτικά ιδρύματα) έγινε με βούλευμα που εκδόθηκε μετά από αίτημα της νέας προϊσταμένης στην Εισαγγελία Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη, που έχει και την ευθύνη των ερευνών για τον πρώην υπουργό (εξοπλιστικά, περιουσιακά στοιχεία, λογαριασμοί).

Είχαν προηγηθεί κατ΄οίκον έρευνες στην κατοικία αλλά και το γραφείο του πρώην υπουργού ενώ πριν λίγες μέρες ασκήθηκε και συμπληρωματική ποινική δίωξη μετά από το αίτημα της ανακρίτριας κατά της διαφθοράς Ηλιάνας Ζαμανίκα, η οποία ερευνά υποθέσεις προμήθειας εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Πηγή: enallaktikos.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.