Διαφορα

Tripolis Sport Camp

Αυτό το καλοκαίρι δύο ιστορικοί σύλλογοι της πόλης, με μακρά αθλητική παράδοση και συνεισφορά, ο καθένας στο δικό του στίβο, η ΑΕΚ Τρίπολης και ο Κολυμβητικός, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και από κοινού να διοργανώνουν το πρώτο καλοκαιρινό αθλητικό camp στην Τρίπολη και την Αρκαδία. Το Tripolis Sports Camp.

 

To Tripolis Sports Camp αποτελεί την ευκαιρία να φιλοξενηθούν τα παιδιά μας και να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές ευχάριστα και δημιουργικά, δίπλα στην οικογενειακή εστία, συνδυάζοντας τα αθλητικά δρώμενα με καινοτόμες δράσεις!

Οι εργαζόμενοι γονείς, μπορείτε να εμπιστευτείτε τα παιδιά σας στο φιλόξενο και ασφαλές περιβάλλον των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΔΑΚ Τρίπολης, με ένα πρόγραμμα που έχει στηθεί από έμπειρους, εξειδικευμένους και καταξιωμένους στον χώρο τους γυμναστές, προπονητές και παιδαγωγούς.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.