Διαφορα

Δοξολογία Αποστράτων στην Μητρόπολη

Οι άγιοι που γιορτάζουμε την Κυριακή των Αγίων Πάντων, είναι οι Προπάτορες και Πατριάρχες, οι Προφήτες και απόστολοι, οι Μάρτυρες και Ιεράρχες, οι Νεομάρτυρες, Οσιομάρτυρες,οι Όσιοι και Δίκαιοι και όλοι, γενικά, γνωστοί και άγνωστοι, Άγιοι της εκκλησίας.

 

Τη μέρα, που η εκκλησία μας εορτάζει τους Αγίους Πάντες, έχει επιλέξει η ελληνική αστυνομία να τιμά τους απόστρατους Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς, Συνοριοφύλακες, το πολιτικό προσωπικό και τους λοιπούς συνεργάτες, οι οποίοι υπηρέτησαν στο Σώμα και πλέον έχουν αποστρατευτεί και συνταξιοδοτηθεί.

 

Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως, από νωρίς το πρωί της Κυριακής 11ης Ιουνίου 2017 Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί, πολιτικό προσωπικό, Απόστρατοι, Αξιωματικοί, άνδρες καί γυναίκες, που υπηρετούν στήν Ελληνική Αστυνομία του νομού μας και τις πόλεώς μας, εκκλησιάστηκαν και συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία.

 

Μετά το πέρας της ευχαριστιακής συνάξεως τελέσθηκε Δέηση πρός τόν πανάγαθο Θεό, Υπέρ Υγείας,βοηθείας καί προστασίας πάντων των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας, αλλά καί των αποστράτων Σώματος της Αστυνομίας, και στό τέλος αναγνώστηκε από τον εκπρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας η Ημερήσια διαταγή του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

Τόν Σεβ. Μητροπολίτη Μαντινείας καί Κυνουρίας κ.κ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, ο οποίος απουσίαζε στήν Κωνσταντινούπολη συμμετέχοντας στα ονομαστήρια του Οικουμενικού Πατριάρχου με Αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Ελλάδος, εκπροσώπησε ο Αιδ.Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Σουρλίγγας, ο οποίος διαβίβασε στους Αποστράτους της Ελληνικής Αστυνομίας τις Αρχιερατικές ευχές και ευλογίες του Σεβ.Ποιμενάρχου μας.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.